LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Zo vind je de perfecte bikini

Zo vind je de perfecte bikini

Op de Belgische site Newsmonkey vonden we een lijstje met 26 gedachten die elke vrouw heeft als ze op zoek is naar de perfecte bikini. Hilarisch… En heel herkenbaar. Een bikini kopen is voor veel vrouwen een stressvolle expeditie in plaats van een leuk shoppingtripje. Heb jij echt geen zin om dit jaar in de stress te zitten over de perfecte bikini? Doe dan je voordeel met deze tips.

Allereerst: de perfecte bikini ziet er waarschijnlijk heel anders uit dan je nu denkt. Het is een fout die veel vrouwen maken: ze gaan shoppen met een ideaalbeeld in hun hoofd. Niet alleen van de bikini zelf, maar ook van hun eigen lichaam. En dan is de waarheid die je vervolgens in de spiegel in het pashokje ziet toch vaak erg confronterend. De eerste tip is dan ook, laat dat ideaalbeeld varen en ga met een open blik de winkel in. Pas zoveel mogelijk verschillende stijlen, modellen en kleuren. Grote kans dat je uitkomt bij een bikini in een kleur en stijl die je absoluut niet verwacht had, maar die jou verrassend goed staat!

Tip twee: klamp je bij het zoeken naar de perfecte bikini niet vast aan een bepaalde maat. Net als bij lingerie is een bikinimaat namelijk maar een getal. Heb je een hekel aan het getal dat in het label van jouw perfecte bikini staat? Knip dat labeltje er dan uit. Het gaat er namelijk niet om welke maat de fabrikant aan de bikini heeft gegeven, het gaat erom dat hij goed past. Alleen in een goed passende bikini zul je er namelijk goed uitzien.

Jij bepaalt wat de perfecte bikini is

De derde en laatste tip komt misschien als een verrassing: ga alleen. Ja, je leest het goed. Neem geen vriendinnen mee als je de perfecte bikini gaat shoppen. Laat ook je moeder, je zus en je vriend thuis. Jij bent degene die de bikini moet dragen, en alleen jij kunt dus beoordelen welk exemplaar voor jou de perfecte bikini is. Als jij je er mooie of in elk geval comfortabel in voelt en als je tevreden bent met wat je in de spiegel ziet, is het goed. Wil je toch een second opinion, vraag dan een verkoopster wat zij ervan vindt.

Met deze drie tips in je achterhoofd wordt het zoeken naar de perfecte bikini misschien niet minder moeilijk, maar het zal je in elk geval een hoop stress en onzekerheid schelen. Zo wordt shoppen weer leuk. Veel plezier dus, en een fijne zomer!

Zo vind je de perfecte bikini

Meer over dit onderwerp