LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Wil jij meer sporten? Onthoud deze 3 tips!

Meer sporten, 3 tips

Het is een van de meest gemaakte goede voornemens: meer sporten. Maar het is ook een goed voornemen dat ontzettend moeilijk waar te maken is. Vooral als je van jezelf helemaal niet zo sportief bent aangelegd. Met deze 3 tips in je achterhoofd wordt het ineens een stuk makkelijker vol te houden!

Stel jezelf een leuk doel

Meer sporten is vooral zo moeilijk omdat het een moetje is. Je moet meer sporten, want… vul maar in: je wilt die extra kilo’s kwijt, gezonder leven of een betere conditie. Maar dat zijn weinig inspirerende doelen. Kies liever een doel waar je echt naar uitkijkt om het te behalen. Koop bijvoorbeeld alvast een paar mooie nieuwe zomeroutfits die je aan kunt trekken als je dat gewicht kwijt bent, of beloof jezelf een nieuwe bikini waarin je deze zomer de stralende ster van het strand bent met je strakke buikje! Met een leuk doel wordt sporten namelijk meteen een stuk leuker. En iets wat leuk is, hou je makkelijk vol!

Zie meer sporten als meer tijd voor jezelf

Meer sporten? Ja, vast! Dat past natuurlijk helemaal niet in je drukke agenda. Je moet werken of studeren, je hebt een sociaal leven en dan heb je ook nog allerlei huishoudelijke klusjes die zich maar blijven opstapelen en waar je bijna niet aan toekomt. Die schaarse momenten dat je even niks moet, neem je dan ook liever gewoon lekker wat tijd voor jezelf, in plaats van te gaan sporten. Even nergens aan denken, even niks hoeven te presteren… Heerlijk! Maar wist je dat juist een uurtje intensief sporten prima als me-time kan dienen? Sporten maakt je hoofd helemaal leeg en maakt je spieren warm en soepel, oftewel heerlijk ontspannen. Dus gun jezelf die tijd met en voor jezelf, door dat uurtje bankhangen te vervangen door een uurtje hardlopen, fietsen of yoga.

meer sporten = meer me-time!

Kies de juiste uitrusting

Wil je meer sporten, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste spullen in huis hebt. Dan neem je weer een drempel weg die je belemmert in het volhouden van je goede voornemen. Shop dus goede sportschoenen en een lekker zittende sportoutfit! Daar hoort natuurlijk ook een sportbeha bij die je boezem de broodnodige ondersteuning geeft. Ben je die nog nergens tegengekomen? Kijk dan even bij Grote Cupmaten. Daar vind je een ruim aanbod aan sportbeha’s. Er zit er vast eentje tussen die geschikt is voor jouw cupmaat en lievelingssport!

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp