LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Luistertip: podcast ‘When Life Gives You Melons’ van Freya

When Life Gives You Melons

Na een drukke werkdag is het tijd voor een gezellig avondje met de meiden, al dan niet met een lekkere cocktail erbij. Jullie voeren eindeloze gesprekken over alles wat het leven leuk of juist minder leuk maakt. Relaties, werk, de laatste roddels, noem maar op. Klinkt dat als een geslaagde avond? Dan is de achtdelige podcast-serie van Freya lingerie, When Life Gives You Melons, echt iets voor jou.

When Life Gives You Melons is een podcast gericht op jonge vrouwen met een druk leven. Vrouwen die geen tijd hebben om tijdschriften door te bladeren of uren doelloos op internet te surfen. Die misschien niet eens zo veel tijd voor gezellige avondjes met vriendinnen vrij kunnen maken als ze zouden willen. Maar die toch op zoek zijn naar een beetje ontspannen geklets.

Maya Jama presenteert

De Britse voormalige MTV-host Maya Jama presenteert de podcast, en in elke aflevering kletst ze openhartig – en uiteraard in het Engels – met een of meer beroemdheden over van alles en nog wat. Zoals Freya het zegt kunnen de gesprekken gaan over alles wat vrouwen bezighoudt, van carrière tot borsten.

Ook al is de podcast dus een initiatief van een groot lingeriemerk, de bedoeling is zeker niet dat het een lingeriereclame is die een half uur duurt. Sterker nog, lingerie komt relatief weinig aan bod. De eerste aflevering van When Life Gives You Melons kwam eind september online en ging over de ergste dates ooit.

When Life Gives You Melons, de nieuwe podcast van lingeriemerk Freya

Ken je deze mooie beha van Freya al? Verkrijgbaar bij Van der Linde lingerie!

Praat mee met When Life Gives You Melons

De bedoeling is natuurlijk dat je niet alleen naar de verhalen van Maya en haar gasten luistert, maar zelf ook meepraat. En dat lijkt succesvol te zijn, want aan het begin van de tweede aflevering bedankte Maya alle luisteraars voor hun stortvloed aan leuke verhalen over rampzalige afspraakjes.

Er komen in totaal acht afleveringen van When Life Gives You Melons, en als de podcast van Freya een succes wordt zou het zomaar kunnen dat de andere labels van moederbedrijf Wacoal (Elomi, Fantasie en Goddess) ook podcasts gaan uitbrengen. Wij zijn voor! Het is tenslotte weer eens wat anders dan de geijkte lingeriecampagnes. Benieuwd naar When Life Gives You Melons? Je kunt de eerste afleveringen beluisteren via iTunes of online via deze link.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp