LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Weg met de beugel-BH…?

Beugel-BH

Als je grote borsten hebt, kan een beugel-BH heel vervelend zitten. De beugels graven zich in je huid in, of prikken onder je oksels. Maar een beugel-BH geeft vaak wel de beste ondersteuning… Dilemma! Een dilemma dat Trusst Lingerie voor je wil gaan oplossen.

Trusst Lingerie is een Amerikaanse start-up, gerund door twee vrouwen die zelf grote borsten hebben. Maar daarnaast hebben ze ook nog eens verstand van natuurkunde en technologie, en vanuit die ervaring besloten ze om de beugel-BH opnieuw uit te vinden. Zonder beugels, maar met meer ondersteuning.

De BH die de beugel-BH moet vervangen

Beugel-BH

Het idee is eigenlijk heel eenvoudig: grote borsten wegen meer dan kleine, maar daar houden de huidige BH’s geen rekening mee. Vandaar dat de beugels in gewone beugel-BH’s zo smal zijn. Trusst Lingerie heeft in plaats van beugels een extra laag stevig materiaal toegevoegd aan de onderkant van de cups, die ervoor zorgt dat het gewicht van je borsten gelijkmatiger wordt verdeeld.

Het bedrijf is een Kickstarter-campagne gestart om de BH die de beugel-BH moet gaan vervangen ook daadwerkelijk op de markt te kunnen brengen. Op de campagnepagina kun je foto’s van de beschikbare modellen bekijken. De campagne moest 25.000 dollar opbrengen, en dat is gelukt: de teller staat intussen al boven de 26.000 dollar, met nog 24 dagen te gaan.

De collectie bestaat nu uit drie modellen, die verkrijgbaar zullen zijn in meer dan veertig maten. Zie jij iets in de vervanger van de beugel-BH? Of vind je het maar onzin? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of op Facebook!

Meer over dit onderwerp