LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Wat draag jij in december onder je feestjurk?

Welke lingerie draag je onder je feestjurk?

December staat voor de deur, en dat betekent dat we alweer druk bezig zijn met het nadenken over en uitkiezen van de perfecte feestjurk. Maar vergeet in alle drukte ook niet dat de perfecte outfit staat of valt met de perfecte basis, oftewel de juiste lingerie! Lingerienieuws helpt je op weg.

Heb je ontsierende rolletjes, maar wil je toch die strakke feestjurk rocken? Dan is shapewear je beste keuze. Verkrijgbaar in alle soorten, maten en stijlen is shapewear intussen een basic in de kledingkast van menig vrouw. Ga jij voor shapewear onder je feestjurk? Check dan wel even of je corrigerende onderjurkje goed past.

Shapewear onder je feestjurk? Kies de juiste maat!

De meeste dames kopen shapewear iets te strak, omdat ze denken dat het dan nog beter corrigeert. Maar niks is minder waar, want al die rollen moeten toch érgens heen… Koop je jouw shapewear te strak, dan zal je merken dat je op de meest vreemde plekken ineens ‘uitpuilt’, en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Koop dus liever je gebruikelijke maat, want goed passende shapewear snoert je rolletjes niet in, maar strijkt ze glad. En dat lukt alleen als daar genoeg ruimte voor is. Bijkomend voordeel van passende shapewear: je hoeft die heerlijke ijscoupe tijdens het kerstdiner niet aan je voorbij te laten gaan wegens gebrek aan ruimte of een aanval van brandend maagzuur…

Feestjurk

Een mooi decolleté creëren doe je zo

Heb je een kleine cupmaat of slappe, hangende borsten en wil je toch een feestjurk met laag uitgesneden decolleté aan? Dat kan! Kies voor een mooie push-up BH. Deze geeft je decolleté een prachtige lift en een mooie ronde vorm. Push-up BH’s zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, van basic T-shirt modellen tot rijkelijk versierde exemplaren.

Als je jouw perfecte outfit nog niet gescoord hebt, is de veiligste keuze een zo glad en naadloos mogelijk vormgegeven push-up BH, die tekent namelijk niet of nauwelijks af onder strakke of gladde stofjes. Heb je jouw outfit wel al in huis? Dan kun je je push-up BH afstemmen op het materiaal van je kleding, en dus eventueel voor een meer bewerkt model gaan.

Feestjurk

En vind je een push-up BH stiekem toch iets te veel van het goede? Dan kun je ook een prachtig decolleté creëren met een balconet BH. Bij deze BH’s krijgen je borsten vaak een wat subtielere lift, maar het blijft een lift! Bijkomend voordeel van een balconet BH is dat de bandjes vaak verder uit elkaar staan dan bij andere beha’s. Dus kun je hem ook aan onder een jurk met een wijdere halslijn.

Mooi en zelfverzekerd de feestdagen door

Welke lingerie je ook draagt onder je feestjurk, kies altijd voor lingerie waarin jij je prettig en zelfverzekerd voelt. Dat betekent: de juiste maat, zodat je niet continu loopt te hijsen en te sjorren en geen moeite hebt met ademen. En een stijl die bij jou past. Of dat nu basic is of juist super verleidelijk, als je draagt wat je mooi vindt, voel je je vanzelf een stuk mooier, en dat straal je ook uit! Kijk voor inspiratie maar eens bij Van der Linde of Grote Cupmaten.

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp