LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Wacoal SS16: een voorproefje van de nieuwste lingerie!

Wacoal SS16 Event

Ben jij nu al benieuwd welke lingerie en zwemkleding je volgend jaar zomer kunt verwachten in je favoriete lingeriewinkel? Lingerie Nieuws kreeg een sneak preview van de collecties van één van de grootste lingeriefabrikanten tijdens het Wacoal SS16 Event. En natuurlijk laten we jou daarvan meegenieten!

Het Tobacco Theater in Amsterdam was gisteravond het decor voor een spetterende show, die bestond uit een groep catwalkmodellen, twee talenten uit The Voice of Holland (David Dam en Meike van der Veer), een saxofonist, een DJ en twee acrobaten. En een heleboel lingerie en zwemkleding, natuurlijk!

Retailers en internationale pers kregen tijdens het invitation only Wacoal SS16 Event een voorproefje van wat we volgend jaar op het gebied van lingerie en badmode kunnen verwachten van Wacoal Europe. Die naam zegt je misschien niet zo veel, maar hun merknamen zullen je waarschijnlijk wel bekend voorkomen, vooral als je een echte lingerieliefhebber bent. Dat zijn namelijk Freya, Fantasie, huit8, Elomi, Goddess en b.tmpt’d.

En als je een echte lingerieliefhebber bent, zal je smullen van wat Wacoal voor je in petto heeft. Benieuwd? De komende weken vind je op Lingerie Nieuws per merk een voorproefje van de nieuwe collecties voor de zomer van 2016. Tot die tijd kun je met dit fotoverslag van het Wacoal SS16 Event alvast meegenieten van de sneak preview die wij kregen. En we hebben nog veel meer foto’s gemaakt dan we hier kwijt konden, dus hou de komende tijd ook zeker onze Facebookpagina in de gaten!

Wacoal SS16 Event, de foto’s

Wacoal SS16 Event: Freya Lingerie

Mooie lingerie als je van setjes met een vintage uitstraling houdt. (Foto: Cindy Kamstra)

Wacoal SS16 Event

Ook voor grotere (cup)maten heeft Wacoal Europe genoeg leuks te bieden. (Foto: Cindy Kamstra)

Wacoal SS16 Event

Hou je van basic kleuren, maar ook van sexy kant? Dan zit je volgend jaar goed met dit setje! (Foto: Cindy Kamstra)

Wacoal SS16 Event

Wacoal Europe lijkt volgend jaar in te zetten op koraalkleurige lingerie, die kleur hebben we namelijk vaak voorbij zien komen tijdens het Wacoal SS16 Event! (Foto: Cindy Kamstra)

Meer over dit onderwerp