LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Waarom Freya lingerie zo’n topmerk is

Waarom Freya zo'n topmerk is

De eerste keer dat je een beha van Freya aantrekt, voel je het meteen: dit merk heeft lingerie echt begrepen. Maar waar ligt dat nou eigenlijk aan? Lingerie Nieuws geeft je drie redenen waarom het populaire lingeriemerk wat ons betreft ook na twintig jaar nog steeds aan de top staat!

Freya als apart label bestaat sinds 1998. Maar de totale geschiedenis van het merk gaat terug tot maar liefst 1920, toen het bedrijf Eveden werd opgericht. Uit dit bedrijf kwam uiteindelijk het label voort dat we nu kennen. Hippe designs, trendy kleurtjes en prints en een heerlijk frisse uitstraling kenmerken de lingerie van Freya, maar dit is waarom wij bij Lingerie Nieuws echte superfans zijn van Freya:

Een fantastische pasvorm

Of je nu een grote of een kleine maat hebt, en hoe je borsten er ook uitzien, je vindt bij Freya altijd een beha die heerlijk zit en super staat. Dat komt omdat het label veel aandacht besteedt aan de juiste pasvorm. Bijvoorbeeld door kanten stroken elastisch te maken, zodat ze goed aansluiten op je rondingen.

Trendy lingerie voor grote maten

Freya had vanaf het begin de missie om ervoor te zorgen dat ook vrouwen met een grotere boezem er geweldig uitzien en zich fantastisch voelen. Acht jaar na de lancering van het label introduceerde het daarom de J-cup. En tegenwoordig gaan de beha’s van Freya zelfs tot en met cup K!

Waarom Freya zo'n topmerk is

Helemaal van nu

Freya lingerie is helemaal van nu. En niet alleen als het gaat om het design en de stijl van de lingerie, ook in het continu zoeken naar nieuwe originele manieren om reclame te maken zie je dat terug. Luister maar eens naar hun When Life gives you Melons podcasts!

Freya lingerie kopen?

Bij Grote Cupmaten en Van der Linde Lingerie vind je een grote verzameling Freya lingerie.

Meer over dit onderwerp