LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Vlaamse Rose Bertram schittert voor Agent Provocateur

Vlaamse Rose Bertram schittert voor Agent Provocateur

Het is één van de meest bekende lingeriemerken ter wereld, waar bijna elk model wel voor wil werken: Agent Provocateur. Het lukte het Vlaamse Sport Illustrated-model Rose Bertram, de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel. Een opvallende prestatie, want hoewel Rose beeldschoon is, voldoet ze niet bepaald aan de lengte-eisen die vaak aan modellen gesteld worden.

Foto: Tara Hunt via Flickr.

Met haar 1,70 meter is Rose eerder wat aan de kleine kant. Agent Provocateur vond dat echter geen enkel probleem en huurde de Belgische krullenbol in voor een speciale shoot waarmee de herfst- en wintercollectie gepresenteerd zal worden. De shoot richt zich vooral op het benadrukken van vrouwen die van nature sexy zijn, die houden van hun lichaam en die hun vrouwelijkheid op hun eigen, unieke wijze presenteren.

Geen tierelantijntjes

Dat betekent dat de nieuwe collectie van Agent Provocateur niet bestaat uit allerlei tierelantijntjes, maar vooral heel sensueel is. De collectie, die onder meer een prachtige fuchsia slipdress bevat met een kanten rand, is allesbehalve saai te noemen. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de collectie die Rose showt ook in de Nederlandse winkels verkrijgbaar is. Wel is de kans groot dat we haar vaker zullen zijn; ze poseerde niet alleen voor Sports Illustrated, maar kwam ook al in actie voor onder meer Hünkemoller. En met een bekende vriend als Van der Wiel is de kans natuurlijk groot dat ook in de toekomst weer diverse deuren voor de Vlaamse schoonheid open gaan.

Vlaamse Rose Bertram schittert voor Agent Provocateur

Meer over dit onderwerp