LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Valentijnsdag 2016: vier de liefde in Amsterdam!

Valentijnsdag 2016

Wil jij Valentijnsdag 2016 vieren met een romantische hotelovernachting? Uit cijfers van Hotels.com blijkt dat Amsterdam dan de plek is waar je moet zijn. Dus stop je meest romantische lingerie in je koffer en boek! Geen romantische lingerie in huis? Geen paniek, de winkels in Amsterdam zijn ook in het Valentijnsweekend gewoon open…

Parijs staat van oudsher bekend als de stad van de liefde, maar ook Londen doet het prima als bestemming om Valentijnsdag 2016 te vieren. Toch staat Amsterdam bovenaan de lijst voor Nederlanders op zoek naar romantiek. Dat blijkt uit het aantal hotelboekingen met een incheckdatum tussen 11 en 14 februari van dit jaar.

En dat is ook niet vreemd, want Amsterdam is een gezellige, sfeervolle stad waar je samen verliefd langs oude grachten kunt dwalen, of in een van de vele restaurantjes romantisch uit eten kunt gaan. Of wat dacht je van bij een echte zwijmelfilm heerlijk tegen elkaar aan kruipen in een van de loveseats van Pathé Tuschinski?

Lingerie shoppen voor Valentijnsdag 2016

Valentijnsdag 2016Maar Amsterdam is natuurlijk ook een hele gezellige shoppingstad, waar je ook altijd slaagt voor lingerie. Je vindt er in de diverse winkelgebieden letterlijk alles wat je hartje op lingeriegebied begeert. Van de grote ketens in de Kalverstraat tot exclusieve lingerie van designermerken op de P.C. Hooftstraat en alles ertussenin. En de meeste winkels zijn op Valentijnsdag 2016 gewoon open!

Heb je dus nog steeds geen inspiratie voor het perfecte cadeau voor Valentijnsdag 2016? Dan is het misschien een idee om een romantische overnachting in Amsterdam te boeken en je lief te vertellen dat hij dit jaar zelf zijn cadeautje mag kiezen uit het aanbod van de lingeriewinkels in onze hoofdstad…

Meer over dit onderwerp