LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Triumph lingerie shop je nu in de grootste winkel van de Benelux!

Triumph lingerie

Bij Lingerie Nieuws zijn we altijd blij als er plekken bijkomen waar we nieuwe lingerie kunnen shoppen. En helemaal als het om een heuse mega-lingeriewinkel van een van onze favoriete merken gaat! Vorige week opende Triumph Lingerie in hartje Amsterdam haar negende winkel, die meteen de grootste van de Benelux is. Wij zijn nu al fan!

In de nieuwe winkel van Triumph in de Kalverstraat kun je heerlijk snuffelen tussen de vele rekken met Triumph lingerie van alle submerken en lijnen uit de collectie. Of je ogen uitkijken bij de ‘center of excellence’ platforms waar de nieuwste lingerie uit die collectie te zien is. Zorg wel dat je niet verdwaalt als je hier gaat shoppen. De winkel is namelijk maar liefst 300 vierkante meter groot!

Triumph lingerie

Warme, huiselijke winkel met intieme sfeer

Toch kun je je nieuwe Triumph lingerie shoppen in een heel warme, huiselijke en overzichtelijke sfeer. De nieuwe winkel sluit namelijk aan bij het Triumph Tailoress Shop Concept, waarin de nadruk ligt op gemak en overzichtelijkheid. En bang voor onflatteus kunstlicht hoef je niet te zijn, want in de winkel komt veel natuurlijk daglicht binnen.

Er is ook extra aandacht besteed aan de paskamers, waar een intieme en knusse sfeer hangt waardoor je je er meteen op je gemak voelt. Passen wordt zo een feestje in plaats van een stressvolle bedoening waarbij je je onaangenaam bewust bent van elk rolletje op je heupen en elk putje in je huid. Heerlijk toch?

Oude en nieuwe Triumph lingerie bestsellers

Alle bekende Triumph lingerie is in de winkel terug te vinden, van Beauty-full voor de vollere vrouw, het klassieke Amourette en Seduction, het welbekende Shapewear, Modern Classics, Everyday tot sportlijn Triaction by Triumph. En er komt een nieuw submerk bij: Florale. Dit is een premium collectie met bloemenprints die zijn geïnspireerd op de verschillende seizoenen. Natuurlijk vind je er ook oude vertrouwde bestsellers die verkrijgbaar zijn in zwart, wit en beige plus elk seizoen een nieuwe trendkleur.

Bij Lingerie Nieuws zijn we nu al fan van de nieuwe Triumph winkel! Zien we je daar?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp