LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Topless zonnen of niet?

Topless zonnen was tot een jaar of tien geleden heel normaal, tegenwoordig zie je steeds minder vrouwen hun bikinitop uittrekken op het strand. Hou jij je bovenstukje ook liever aan, dan is het natuurlijk wel zaak om een leuke bikini te kiezen!

Topless zonnen is natuurlijk een prima manier om overal egaal bruin te worden en je hebt ook geen last van ontsierende witte streepjes. Toch gaat nog maar één op de zes vrouwen wel eens zonder bikinitop in de zon liggen. Bij vrouwen van boven de vijftig ligt dit aantal iets hoger: één op de vijf dames van die leeftijd ligt wel eens topless op het strand.

Hou jij ook niet van topless zonnen, maar wil je toch liever niet te veel bikinistreepjes op je lijf? Gelukkig zijn er hele leuke bikini’s te koop die je daarbij helpen. We hebben een paar leuke modellen voor je opgespoord, ter inspiratie!

De Hello Sailor bandeaubikini van Freya heeft een vrolijke nautische print. Ideaal dus voor op het strand! En doordat hij geen schouderbandjes heeft, hoef je je niet druk te maken over witte strepen.

Nog een bandeaubikini van Freya: de Calamity bikini. Een haltermodel, maar de bandjes kun je er ook af halen, zodat je een leuke strapless bikini overhoudt. Op de rug van de bikini zit een leuk ruffled randje.

Natuurlijk kan het ook zijn dat jij topless zonnen juist wel prettig vindt. Dan hebben we goed nieuws voor je, want de broekjes die bij de bovenstaande bikinitops horen, zijn los verkrijgbaar! Smeer je je wel goed in?

Meer over dit onderwerp