LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Taylor Swift poseert niet in lingerie

Taylor Swift

Stel, een groot modehuis zou jou een aanbod doen: poseer, samen met je vriend, in onze lingerie en dan geven we je tien miljoen dollar. Zou je dan weigeren? Waarschijnlijk niet. Toch was dat precies wat Taylor Swift deed toen Armani haar dit aanbod deed. Maar waarom eigenlijk?

Taylor Swift heeft sinds een jaar een relatie met DJ Calvin Harris, die al langer model is voor Armani. En nou leek het Armani dus wel een leuk idee om Calvin en Taylor samen in lingerie te laten poseren. Maar dat ging dus mooi niet door.

Taylor Swift als Angel

Taylor Swift wil haar imago beschermen

Een willekeurige vrouw met een gitaar, dus niet Taylor Swift.

Voordat je nu denkt dat Taylor Swift tegen lingeriereclames is, of onzeker is over haar figuur: de zangeres gaf zelf aan dat ze liever niet in lingerie wil poseren omdat het haar imago zou schaden. Prima reden, zou je denken. En omdat de zangeres zelf over een vermogen van rond de 240 miljoen dollar beschikt, kon ze ook makkelijk nee zeggen tegen die tien miljoen van Armani.

Maar eigenlijk is het een beetje vreemde redenering van Taylor Swift. Ze had er begin 2014 namelijk geen enkele moeite mee om tijdens de Victoria’s Secret modeshow in lingerie op te treden. Hoeveel ze voor dat optreden, in maar liefst twee verschillende lingeriesets, kreeg is niet bekend.

Dat roept dus de vraag op waarom Taylor Swift dan geweigerd heeft voor Armani te poseren. We horen graag jullie theorieën! Praat mee op de Facebookpagina van Lingerie Nieuws.

Meer over dit onderwerp