LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Succesvol lingeriemodel zonder benen

Kanya Sesser werd in Thailand geboren zonder benen. Toch heeft dit haar nooit ergens van weerhouden. Sterker nog, ze is juist extra gemotiveerd! Nu op drieëntwintigjarige leeftijd is zij namelijk een succesvol lingeriemodel en verdient ze naar eigen zeggen zo’n 1000 dollar per dag.

Als baby werd Kanya te vondeling gelegd op de trappen van een boeddhistische tempel in Thailand. Op haar zevende adopteerde haar huidige ouder haar en namen haar mee nee Oregon, VS. Toen zij vijftien was werd ze voor het eerst als model ontdekt en gescout voor een sportmerk. Vele shoots volgde, zo stond ze onder andere model voor Billabong, Nike en Rip Curl.

Perfecte lichaam

11378916_1669533683270651_1071857633_n

Kanya deelt veel van haar prachtige foto’s op haar Instagram-account.

Kanya zelf hoopt met haar carrière te laten zien dat anders ook sexy kan zijn. Dit terwijl de lichamen van Victoria Secret modellen eerder de trend lijken te zetten op lingeriegebied. Afgetraind, slank en mega lange benen overheersen in de bladen en op de catwalk. Kanya levert met haar modellenwerk het zoveelste bewijs voor het feit dat het ‘‘perfecte’’ uiterlijk geen vereiste hoeft te zijn voor een goed model.

Sexy zonder benen

‘Ik heb geen benen nodig om mij sexy te voelen. Ik ben anders en dat is ook sexy. Het is geweldig dat ik hier geld mee verdien. Ik hou ervan om mensen te laten zien hoe schoonheid eruit kan zien’, vertelde Kanya onlangs aan Daily Mail. Laten zien dat schoonheid verschillende kanten heeft, is dan ook precies wat Kanya doet.

Extreme sporten

Naast haar modellenbaan is Kanya gek op extreme sporten. Ze verplaatst zich liever niet in een rolstoel, maar op haar skateboard of lopend op haar handen. Daarnaast surft ze graag, speelt ze basketbal en wil ze in 2018 meedoen aan de Winter Paralympische Spelen in Zuid-Korea. Hiervoor heeft zij zich aangemeld in de mono-ski categorie.

 

Meer over dit onderwerp