LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Stralen op het strand? Check deze 3 shoptips!

Stralen op het strand in de perfecte bikini

Het bikiniseizoen komt steeds dichterbij. Wil jij er op het strand genadeloos goed uitzien? Dan wordt het nu echt wel tijd om op zoek te gaan naar de perfecte bikini (of tankini, of badpak, als dat meer jouw ding is). Moeilijk? Welnee. Met deze drie shoptips loop jij deze zomer stralend over het strand!

Ga zo vroeg mogelijk naar de winkel

Een badpak of bikini kopen op een zaterdagmiddag is geen pretje. Lange rijen voor de pashokjes, die ene irritante vrouw die nét de laatste bikini in jouw maat voor je neus weggrist… Reden genoeg om voor de deur van de winkel te staan zodra die opengaat. Kun je in alle rust alle badpakken en bikini’s passen die je wilt.

Sta open voor alle opties

Stralen op het strand in de perfecte bikiniBadmode verandert net als mode elk seizoen. Een model dat vorig jaar hartstikke trendy was en jou toevallig super goed stond, kan dit jaar ineens nauwelijks te krijgen zijn. Maar niet getreurd, want het is je vorig jaar dus ook gelukt om jouw perfecte strandoutfit te vinden. Dat is dit jaar dus ook mogelijk. Zo lang je maar openstaat voor alle opties, dus ook die tankini of die hoog uitgesneden slip die je eigenlijk op het eerste gezicht helemaal niks vindt. Uitproberen, die hap, wie weet word je aangenaam verrast!

Wees niet bang voor printjes

Schreeuwerig? Veel te opvallend? Kinderachtig? Wat je reden ook is om liever voor effen dan print te kiezen, zet hem overboord. Prints heb je in alle soorten en maten, daar zit dus vast ook wel iets voor jou tussen. Geloof ons: van badmode met een zomers printje wordt iedereen vrolijk, en laat vrolijkheid nou net zijn waar de zomer om draait…

Blakend van zelfvertrouwen het strand op

Heb je jouw perfecte outfit eenmaal gevonden, draag hem dan met zelfvertrouwen. Ja, waarom zou je er onzeker over blijven als je al weet dat je er geweldig uitziet? Zet dus die kleine spoortjes van twijfel die je voelt als je, eenmaal op het strand, vrouwen tegenkomt die je er nóg beter uit vindt zien uit je hoofd en geniet van de zon!

Meer over dit onderwerp