LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Spannende lingerie kopen, waar doe je dat?

Spannende lingerie kopen, waar doe je dat?

Spannende lingerie kopen kan een vrij genante aangelegenheid zijn. Want het soort lingerie waar we het over hebben, koop je eigenlijk met maar één doel in gedachten: iemand verleiden. Logisch dus dat je daarvoor liever niet  winkel gaat. Stel namelijk dat je oma je daar naar binnen ziet gaan? Gelukkig kun je ook online spannende lingerie kopen. Lingerie Nieuws geeft je drie spannende adressen!

Leg Avenue staat bekend om de spannende erotische lingerie. In de webshop van dit topmerk kun je spannende lingerie in vele verschillende stijlen kopen. Als je niet zo van de visnetjurkjes bent, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor vintage lingerie a la Dita Von Teese of voor een lief kanten babydolletje. Leg Avenue heeft zelfs een speelse kant, waar je sexy kostuums en setjes inclusief spannende blinddoek vindt.

Spannende lingerie kopen met een kleiner budget

Misschien wel het bekendste adres voor spannende lingerie is Pabo. Deze webshop opende onlangs ook een gewone winkel, maar de webwinkel draait nog steeds op volle toeren. Stond Pabo vroeger vooral bekend als een seksshop, het merk is nu bezig met een omvorming naar meer op vrouwen gerichte erotiek. Je kunt er nu dus spannende lingerie kopen in een goede kwaliteit die ook lekker zit. De prijs is over het algemeen ook erg prettig!

Het derde adres waar je zeker eens een kijkje moet nemen als je op zoek bent naar spannende lingerie, is Sxy Lingerie. Deze webshop heeft veel artikelen van het eerder genoemde Leg Avenue in het assortiment, maar je vindt er ook setjes van andere topmerken. Zoals bijvoorbeeld De Namour, een merk waar we al eerder een artikel aan wijdden. Ook als je een wat kleiner budget hebt, kun je hier leuke spannende lingerie kopen.

Alle genoemde winkels leveren natuurlijk hun spannende lingerie bij je af in een discrete verpakking. Zodat je je ook niet hoeft te generen als de postbode langskomt terwijl je net je oma op visite hebt…

Spannende lingerie kopen, waar doe je dat?

Meer over dit onderwerp