LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Sloggi kopen? Dit zijn de drie beste webshops!

Sloggi kopen? Dit zijn de drie beste webshops!

Fans weten het al jaren: als je op zoek bent naar lingerie die niet alleen goed staat maar ook heerlijk zit, moet je bij Sloggi zijn. In de collectie van dit merk vind je beha’s en slips die comfort en pasvorm voorop stellen, maar er in de meeste gevallen ook superleuk uitzien. Maar waar kun je je Sloggi lingerie nou het beste kopen? Nou, simpel: online natuurlijk!

Wie Sloggi intypt op Google, krijgt ontzettend veel webwinkels te zien waar je lingerie van dit merk kunt kopen. Je zou haast door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig is er altijd nog Lingerie Nieuws. Wij hebben een groot aantal Sloggi webshops bekeken en de beste drie er voor je uitgepikt. Alle drie de webshops bezorgen snel, meestal zelfs binnen één dag, en hebben een grote voorraad waardoor een item niet snel uitverkocht zal zijn.

MijnOndergoed.nl

MijnOndergoed.nl is een goede optie. Deze gerenommeerde webshop biedt een groot assortiment aan Sloggi ondergoed aan, zowel voor vrouwen als voor mannen. Het fijne aan de site van MijnOndergoed is dat de webshop heel overzichtelijk is en dat aanbiedingen duidelijk worden aangegeven met het label Aanbieding bovenaan de foto van elk artikel. Shoppen met een klein budget gaat zo een stuk sneller!

Sloggies.nl

Sloggies.nl won de Thuiswinkel Award publieksprijs in de categorie lingerie en ondermode, en dat is niet voor niets. Deze webshop is geheel gewijd aan Sloggi lingerie, heeft een enorme voorraad en een breed assortiment. Welke Sloggi-serie ook jouw favoriet is, zij hebben hem. Tel daarbij op een overzichtelijke webshop en een duidelijke navigatie en je hebt een gouden combinatie.

Sloggi Plaza

Bij Berden Mode in Limburg kun je offline terecht voor je Sloggi ondergoed – en voor een hoop andere leuke dingen. Maar deze winkelketen heeft ook een mooie webshop voor je online gezet: sloggi-plaza.nl En een plaza is het met recht: het assortiment is zeer uitgebreid. Leuk is dat je op Sloggi-plaza.nl ook interessante aanbiedingen vindt, die duidelijk worden aangegeven. Drie plus één gratis, bijvoorbeeld. En op de Sale pagina vind je al beha’s en slips voor nog geen tientje.

Sloggi kopen? Dit zijn de drie beste webshops!

Meer over dit onderwerp