LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Slimme spiegel meet BH-maat

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, zorg dat ik bij de juiste BH-maat beland. Het vinden van de juiste BH-maat is voor veel vrouwen nog een groot probleem. Maar liefst 80% van alle vrouwen draagt de verkeerde BH-maat. Dat moet beter kunnen dacht het Engelse lingeriebedrijf Rigby & Peller. Zij kwamen met de eerste slimme spiegel die jouw BH-maat met kleren aan kan meten.

De spiegel, genaamd Catherine ziet er net zo uit, als elke andere spiegel die je in een pashokje tegen kan komen. Niets is minder waar, want in de spiegel zit een geavanceerd camerasysteem. Om jouw BH-maat te meten moet je een rondje voor de spiegel draaien. Terwijl je dit doet neemt de camera 140 verschillende meetfoto’s om je maat te bepalen. Vervolgens stuurt de spiegel de data naar de tablet die voor de spiegel ligt. Hierop kan je niet alleen jouw maat aflezen, maar ook of je maat verandert per bh-model.

Vergeleken met deze spiegel lijkt het opmeten door een verkoopster in een pashokje ineens heel ouderwets.

Het Rigby & Peller-filiaal in Hong Kong had de eer om de spiegel als eerste te mogen testen. Het personeel en de klanten zijn daar nu erg enthousiast over de slimme spiegel. Volgens Jeanne Tan, een van de bedenkers van de spiegel, zorgt Catherine niet alleen voor een betere en exacte meting, maar bespaart de spiegel klaten ook veel tijd. Dit draagt weer bij aan de algemene shopervaring.

Vanwege het grote succes van Catherine in Hong Kong heeft Rigby & Peller besloten de spiegel ook in het filiaal in Londen te installeren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de spiegel ook naar Nederland komt!

In de onderstaande video zie je de spiegel in actie.

 

 

 

 

Meer over dit onderwerp