LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Sensuele Kendall Jenner in Calvin Klein-reclame

Kendall Jenner, het ‘modellenzusje’ van Kim Kardashian heeft het weer voor elkaar: naast diverse grote catwalkshows heeft ze wéér een grote klus binnen weten te halen, waarvan we inmiddels het resultaat kunnen zien. Het knappe 19-jarige model heeft namelijk geposeerd voor de nieuwe collectie van Calvin Klein.

Foto: Disney | ABC Television Group via Flickr.

Het gaat de laatste tijd hard met Kendall Jenner. Ze is inmiddels uitgegroeid tot één van de favoriete modellen van Karl Lagerfeld, wat betekent dat ze shows loopt voor Chanel, maar ze is nu ook hét gezicht van de nieuwe campagne van Calvin Klein, ‘The Original Sexy’. Hierin zien we de donkerharige schone onder meer in alleen een zwarte string en in een zwart kanten setje.

Ze is niet de enige die meedoet aan de campagne. Ook Joan Smalls, Isabeli Fontana en Edita Vilkeviciute speelden een rol. Dit maakte het voor Kendall alleen maar leuker: “Het was zo leuk. Elk meisje vindt het leuk om in haar ondergoed te poseren. Ik ben close met Joan en bevriend met alle meiden.” De campagne bestaat uit verschillende portretten van de modellen, die gehuld zijn in lingerie die zorgt voor een mooi decolleté.

Geweldige shoot

De shoot vond plaats in New York, bij Pier 59. Het betekende voor Kendall wel dat ze helemaal uit Parijs moest komen, waar ze op dat moment was voor de Paris Fashion Week. Dat had het ambitieuze model er echter graag voor over: “De shoot was geweldig. Mikael Jansson maakte de foto’s en wij hebben samen een geweldige chemie. En met de meiden erbij, die allemaal vriendinnen zijn, was er echt een heerlijke energie.”

De kans is groot dat Kendall zelf ook een paar van deze setjes gaat aanschaffen. Ze waren volgens haar namelijk niet alleen mooi om te zien, maar ook verrassend comfortabel.

Sensuele Kendall Jenner in Calvin Klein-campagne

Meer over dit onderwerp