LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

PrimaDonna SS18: dit zijn onze favoriete looks!

PrimaDonna SS18

We zitten nog middenin het najaar, maar onze favoriete lingeriemerken komen alweer met hun collecties voor komende zomer. Ook het merk dat bekend staat om haar luxe lingerie met perfecte pasvorm, PrimaDonna. Wij hebben vast even een kijkje genomen, en delen hier onze favorieten uit de PrimaDonna SS18 collectie met je!

Foto’s: PrimaDonna

Flower Shadow: de verleiding van vintage

Vintage is hot, zeker in de zomer. PrimaDonna heeft voor de nieuwe collectie op de vintage trend ingespeeld met de lijn Flower Shadow, die een vintage bloemenprint combineert met gladde materialen en een verrassende, gelaagde look. Dankzij de naadloze cups en de subtiele skintones kun je de items uit deze PrimaDonna SS18 lingerielijn letterlijk onder elke outfit dragen!

PrimaDonna SS18: Flower Shadow

Flower Shadow

Tropical: sexy, sparkling summerlook

Hou je van dierenprintjes, dan zit je goed met de Tropical-lijn. De lingerie in deze lijn is bedekt met dierenprintjes in vrolijke zomerse kleuren. De naadloze en gladde materialen zorgen dat je ook deze lijn onder nauw aansluitende kleding kunt dragen. Maar misschien nog wel het leukste aan Tropical zijn de glinsterende lovertjes die op de lingerie zijn genaaid. Het wordt een sparkling summer!

PrimaDonna SS18 Tropical

Tropical

Rainforest: stoer en supersexy

Zoals je op de foto bovenaan dit artikel kunt zien, gaat stoer prima samen met vrouwelijke sensualiteit. Op het eerste gezicht lijkt dit lingerie met een camouflageprint. Stoer, toch? Kijk je langer, dan ontdek je dat het eigenlijk een hippe bloemenprint is, maar dan uitgevoerd in legerkleuren. Het kant en de speelse vlindertjes op de schouderbandjes maken de combi tussen stoer en sexy helemaal af. Draag de items uit de Rainforest-lijn gerust onder een doorschijnende top met smalle bandjes, want deze lingerie is te mooi om te verstoppen! En geldt dat eigenlijk niet voor alle lingerielooks van PrimaDonna SS18?

PrimaDonna SS18 shoppen?

Naast deze drie lijnen heeft PrimaDonna SS18 nog veel meer moois te bieden. Op de website van PrimaDonna kijk je je ogen uit. Daar vind je ook verkooppunten van de nieuwe collectie. Sommige lingerie uit de nieuwe collectie vind je nu al bij Van der Linde Lingerie, en in de webshops van Van der Linde en Grote Cupmaten kun je natuurlijk ook terecht voor lingerie uit de andere collecties van dit topmerk!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp