LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

PrimaDonna lanceert badmode 2014

PrimaDonna lanceert badmode 2014

Foto: D. Sharon Pruitt, cc via Flickr
Hoewel het nog maar januari is en het de komende dagen alleen maar kouder wordt, kunnen we in dit jaargetijde ook genieten van de presentaties van de badmode van 2014. En daar zit veel leuks tussen, ook als je een maatje meer hebt. Zoek jij een leuke bikini of badpak in een grote cupmaat, dan moet je zeker eens naar de nieuwe collectie van PrimaDonna kijken!

Afgelopen weekend lanceerde PrimaDonna de nieuwe swinwear-collectie wereldwijd. Op een partyboot in Antwerpen werd een modeshow gehouden die veel enthousiaste reacties uitlokte. En dat vinden we niet meer dan logisch, als we de collectie bekijken.

Het is meteen duidelijk dat de ontwerpers vrouwen met een volle boezem graag net zoveel keuze wilden geven als vrouwen met een cupmaatje minder. En dat is wat ons betreft prima gelukt. Of je nu op zoek bent naar trendy grafische prints of een meer elegante en klassieke stijl, er is aan alles gedacht.

PrimaDonna: veel te kiezen!

In de collectie van PrimaDonna voor de zomer van 2014 vind je niet alleen (figuurcorrigerende) badpakken, maar ook trendy bikini’s, tankini’s en zelfs bijpassende jurkjes, zodat je niet alleen op het strand maar ook op de boulevard goede sier kunt maken. De badmode is in diverse kleuren verkrijgbaar, en ook qua stijl kun je mixen en matchen. PrimaDonna kennende, zit het met de pasvorm en het draagcomfort ook wel goed.

De lingerie en swimwear van PrimaDonna is te koop via diverse webwinkels. Maar als je jouw bikini of badpak liever eerst even uitgebreid past voordat je het koopt, kun je ook terecht bij offline verkooppunten. PrimaDonna is verkrijgbaar in de betere lingeriezaken. In de Lingerie Nieuws-rubriek Lingerie Winkel kun je terecht voor lingeriewinkels in diverse Nederlandse steden, waarvan er veel ook lingerie en badmode van PrimaDonna verkopen.

Wij kijken nu alvast uit naar de zomer!

PrimaDonna lanceert badmode 2014

Foto: Mike Baird, cc via Flickr

Meer over dit onderwerp