LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Perfecte borsten creëer je met de juiste beha

Heb jij perfecte borsten?

Het schijnt dat maar liefst veertig procent van de Europese vrouwen ontevreden is over haar borsten. Dat bleek uit een enquête van lingeriemerk Triumph onder 6.000 vrouwen. En dat terwijl je met de juiste beha in een handomdraai de perfecte borsten creëert… Benieuwd hoe? Lingerie Nieuws geeft tips!

Ongeveer de helft van de ondervraagde vrouwen gaf aan dat ze graag een kleinere cupmaat zouden willen hebben. Ben jij ook niet zo blij met je grote cupmaat? Een minimizer beha lijkt dan het voor de hand liggende antwoord om jouw perfecte borsten te creëren. Ook een sportbeha kan helpen.

Vind je deze beha’s nou absoluut niet lekker zitten, draag dan een goed ondersteunende beha in de juiste maat en draag kleding met een (ondiepe) V-hals of vierkante halslijn. Daardoor lijken je borsten ook kleiner.

Mag het een maatje meer zijn?

De perfecte borsten creëer je met de juiste behaWil jij, net als een ander groot deel van de ondervraagde vrouwen, juist graag grotere borsten? Dan hoef je niet direct aan de push-up beha om jouw perfecte borsten te creëren. Een balconette beha geeft ook een mooie lift. In combinatie met kleding die je borsten groter doen lijken (shirtjes met opvallende prints, coltruien en alles wat volume toevoegt op borsthoogte) kom je een heel eind!

Ben je ontevreden over de vorm van je borsten, de stevigheid van je borsten of het uiterlijk van je decolleté, zoals de meerderheid van de vrouwen uit het onderzoek van Triumph? Dan is er een grote kans dat je de verkeerde behamaat draagt.

Laat je maat dus minimaal eens per jaar professioneel opmeten in een gespecialiseerde lingeriewinkel. Daar kunnen ze je ook adviseren over welk behamodel jouw borsten er op hun allermooist uit laat zien. Probeer vervolgens zoveel mogelijk beha’s van verschillende merken om te kijken welk merk jou de perfecte borsten bezorgt.

Meer over dit onderwerp