LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Pamela Reif lanceert eigen lingeriecollectie

Pamela Reif for Hunkemoller

Ken jij de Duitse fashion blogger Pamela Reif al? Ze heeft meer dan 3 miljoen volgers op Instagram en inspireert mensen over de hele wereld. En nu heeft ze, in samenwerking met Hunkemöller, haar eigen lingeriecollectie!

Foto’s: © Hunkemöller

Pamela Reif

Pamela Reif presenteert haar collectie in Duitsland Foto: Jens Hartmann for Hunkemöller

“Elke vrouw moet zich adembenemend voelen in mijn collectie,” zegt Pamela Reif over haar lingerielijn. En dat gaat vast en zeker lukken denken wij. Want de collectie van de succesvolle blogger is uniek, sexy en elegant en bevat voor elke vrouw wat wils: van classy setjes en sexy bodysuits tot sporty bralettes en comfy loungewear. Daar zit dus voor jou ook vast wel iets tussen! Wij zijn in elk geval alvast fan.

Luxueuze en vrouwelijke lingerie

Pamela Reif

Foto: Jens Hartmann for Hunkemöller

De luxueuze en op en top vrouwelijke uitstraling van de lingerie is te danken aan het gebruik van combinaties van verschillende stoffen en texturen. Denk aan kant, fluweel en satijn. In prachtige kleuren als lila, rood en grijs bovendien. De lingerie is eigenlijk stiekem veel te mooi om onder je kleding te verstoppen, zoals je op de foto’s bij dit artikel kunt zien. En volgens Pamela Reif zelf is het mooiste aan de lijn dat elk item een uniek detail heeft dat je twee keer laat kijken.

Een paar items uit de collectie van Pamela Reif

Deze mooie items zijn nu verkrijgbaar bij Hunkemöller!

Scoor ook lingerie van Pamela Reif!

Ben jij intussen helemaal geïnspireerd geraakt door de prachtige foto’s en kun je niet wachten om je adembenemend te voelen in de lingerie van Pamela Reif? Dat komt goed uit, want de #PamelaforHKM collectie is sinds 16 augustus online (je vindt hem hier!) en sinds 19 augustus in de winkels verkrijgbaar. De prijzen variëren van €12,99 tot €39,99. Naast mooi en trendy is Pamela’s lingerielijn dus ook nog eens prettig voor je portemonnee! Heb je een wat grotere of juist kleinere maat dan gemiddeld? Geen enkel probleem. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van XS – XL en cupmaten van A-E.

Pamela Reif

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp