LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Ontdek de lingeriekleuren van dit voorjaar

De lingeriekleuren van voorjaar 2015

Lingerie is, net als alle andere mode, onderhevig aan trends op het gebied van stijl en kleur. Ben jij benieuwd welke lingeriekleuren dit voorjaar helemaal hot zijn? Lingerie Nieuws heeft het antwoord op die vraag.

Helen Mears was ooit design director bij Victoria’s Secret, en werkt nu als hoofd design voor het Amerikaanse Adore Me. Als iemand dus op de hoogte is van de laatste lingerietrends, is zij het wel. Glamour.com vroeg haar naar de lingeriekleuren van dit voorjaar, en dit waren haar antwoorden.

Lingeriekleuren anders dan anders

Groen is een van de lingeriekleuren van voorjaar 2015Groen is niet een van de standaard lingeriekleuren, maar volgens Helen Mears wel een van de trendkleuren dit voorjaar. Van zachte aquatinten tot het heldere groen van de nieuwe lenteblaadjes aan de bomen, als je dit voorjaar eens iets anders dan anders wilt in je lingerielade, kies dan voor groene lingerie.

Geel is de tweede van drie lingeriekleuren die Helen Mears noemt als trend voor het voorjaar. Met name heldergele tinten doen het volgens haar goed dit jaar. Zeker als je lingerie in deze tint combineert met wit of heel lichtroze, is gele lingerie een mooie oppepper voor je humeur na de grauwe, herfstachtige winter die we achter de rug hebben.

Combinatie van lingeriekleuren

De derde kleur die Mears noemt is eigenlijk een combinatie van verschillende lingeriekleuren. Roze, oranje en koraaltinten doen het dit jaar goed als lingeriekleuren. Het voordeel van deze tinten is dat ze bij elke huidskleur passen en ook ideaal zijn voor de zomer. Hoe gebruinder je huid namelijk wordt, hoe intenser deze lingeriekleuren zullen ogen.

En dat zijn dus de drie lingeriekleuren voor het voorjaar van 2015 volgens een lingerie-expert. Welke lingeriekleur draag jij het liefst? En denk je dat je dit jaar een van deze kleuren zult kopen? Deel je mening in de comments of via Facebook!

Ook benieuwd wat uw klanten van dit onderwerp vinden? Deel dit bericht op uw Facebookpagina en vraag het ze!

Meer over dit onderwerp