LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Nieuwe collectie Lonely combineert comfort met stijl

Nieuwe collectie Lonely combineert comfort met stijl

Het lijkt vaak een kwestie van of-of: óf je hebt comfortabele lingerie, óf je hebt mooie, elegante lingerie. Wat comfortabel is ziet er vaak niet heel mooi uit en wat elegant of zelfs sexy is, is vaak weer niet echt comfortabel. Het merk Lonely Lingerie, uit Nieuw-Zeeland, maakt een daar een einde aan. Het specialiseert zich namelijk in lingerie met een goede pasvorm, ondersteuning én uitstraling.

Foto: Michael KElly via Flickr.

Het merk Lonely Lingerie werd opgericht door Helene Morris, in samenwerking met Steve Ferguson. Naar eigen zeggen biedt het: “een inclusieve aanpak van luxe lingerie”, die speciaal bedoeld is om de dragers ervan een prettig en comfortabel gevoel te geven. Padding is er niet te vinden in de lingerie van Morris; het draait allemaal om de natuurlijke esthetiek. Wél bieden de beha’s veel ondersteuning.

Lonely Lingerie wordt voorlopig vooral verkocht bij de iets minder ‘mainstream’-winkels, zoals Mohawk General Store en Anthropologie. Naast lingerie biedt het merk bovendien ook onderkleding, zwemkleding, zijden pyjama’s en jurken.

Lonely favoriet bij Gigi Hadid

Hoewel het merk eigenlijk al in 2009 is opgericht, begint het nu pas echt bekend te worden. Dat komt door de populariteit van Lonely Lingerie bij vrouwen als Gigi Hadid en Lena Dunham. De nieuwe collectie, “Jessie”, wordt deze maand uitgebracht. Hiermee wordt een hele nieuwe reeks ontwerpen toegevoegd aan het bestaande assortiment. Ook komen er hierdoor meer maten beschikbaar. Het assortiment zal nu grofweg (afhankelijk van het model) lopen van 65 tot 80 en de cups A tot en met F. Tot nu toe werd er steeds elk seizoen een nieuwe maat toegevoegd. Morris: “We zijn nog steeds een klein merk, dus we moeten er wel voor zorgen dat alles technisch in orde is.”

Met de toenemende populariteit en het groeiende assortiment hoopt Morris in ieder geval steeds meer vrouwen iets te kunnen beiden waarin ze zich goed voelen: “Het gaat allemaal om hoe lingerie je laat voelen. We hopen mensen kracht te geven met ons ontwerp en willen de traditionele stereotypen van lingerie uitdagen.”

Nieuwe collectie Lonely combineert comfort en stijl

Meer over dit onderwerp