LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Nieuwe collectie Elomi: de zomer spat ervan af!

Elomi Swim

Goed, de eerste hittegolf is alweer voorbij, maar toch kom je bij Lingerie Nieuws in hoogzomerse sferen. Op het Wacoal SS16 Event maakten we kennis met de nieuwe collecties van Elomi Lingerie en Elomi Swim. En beide collecties zijn, in één woord, zonnig!

Elomi KaleidoscopeElomi maakt lingerie en badmode voor vrouwen met een voller figuur en een grote cupmaat. Zelfs als je cupmaat K hebt, kun je bij dit lingerielabel terecht. En het merk staat bekend om zijn gebruik van opvallende, vaak felle kleuren. Dat wil niet zeggen dat je geen neutralere kleuren zoals zwart in hun collecties vindt, maar kleur en vrolijke motieven hebben wel de overhand. En dat zie je dus ook terug in de collecties lingerie en badmode van Elomi voor volgend jaar.

Elomi Swim

Bij de badmode springt voor ons de lijn Kaleidoscope eruit, een mooie combinatie van zwart met een soort explosie aan verschillende kleuren. Een motief van rode, roze, blauwe, paarse en gele vlindervleugels zorgt ervoor dat deze badmodelijn van Elomi opvalt op het strand of aan het zwembad. Daar moet je natuurlijk maar van houden, maar gelukkig kun je zelf bepalen hoeveel van je lijf je blootgeeft met deze lijn. Je kunt namelijk kiezen uit een bikini, een tankini en een badpak, stuk voor stuk zo gemaakt dat ze je lichaam flatteren.

Elomi Lingerie

Elomi PortiaHet vlindervleugelmotief komt ook terug bij de collectie Elomi lingerie voor volgend jaar. Toch is deze lingerielijn, met de naam Portia, iets minder explosief qua kleur. De vlindervleugels zijn taupe, roze en zwart, waardoor het geheel net even iets ingetogener oogt.

Niet alleen vlinders doen het goed bij Elomi, ook andere dierenprintjes komen voor in de nieuwe collectie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het panterprintje, maar dan met een opgefriste, moderne look.

Al met al spat het zomergevoel wat ons betreft van de nieuwe Elomi collectie af. Of krijg jij soms geen zomerkriebels van kleurnamen als Sunrise, Caribbean en Sky? Kun je niet wachten op de collectie van volgend jaar? Op de website van het lingeriemerk kun je hun huidige collecties bekijken. Daar vind je ook de verkooppunten.

Foto’s: Elomi, Lingerie and Swim Tradebook SS16

Meer over dit onderwerp