LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

NAC weigert lingeriemodellen

NAC weigert lingeriemodellen

Ze waren er helemaal klaar voor. Gisterochtend in alle vroegte reed een touringcar met daarin twee lingeriemodellen het parkeerterrein van voetbalclub NAC in het Brabantse Zundert op. Ze wilden de spelersgroep verrassen met een vervroegd Valentijnscadeau. Maar helaas: ze werden weer naar huis gestuurd.

Het ging om een ludieke actie van de sponsor van NAC, webshop Pabo. Die wilde de spelers van de club een hart onder de riem steken, na de verloren wedstrijd tegen PSV op dinsdagavond. De lingeriemodellen droegen de lingerie in de kleuren van de club, die sinds enige tijd te koop is bij de webshop. Ze hadden ook een verrassingspakket bij zich, met daarin nog meer lingerie en wat ondeugende speeltjes.

“Bij NAC kan meer dan bij andere clubs”

Beautiful young woman with long hair

Dollar Photo Club

Maar dat pakket ging ongeopend mee terug in de touringcar. De clubleiding van NAC stak namelijk een stokje voor de actie. De reden? Andere dingen zijn nu belangrijker. “Pabo is een uitstekende sponsor en daar zijn we blij mee”, zei trainer Robert Maaskant tegen Omroep Brabant. “Ze hadden een leuke actie bedacht. Maar dit is niet het juiste moment. NAC is een aparte club en daar kan ook altijd wat meer dan bij andere clubs. Maar op het moment dat wij niet winnen van een ploeg die met tien man staat, moeten wij niet de lolbroek gaan uithangen.”

Pabo begrijpt de beslissing van NAC wel, hoewel ze het jammer vinden dat hun actie is gecanceld. Wat de spelers van het afblazen van de actie vinden, is niet bekend. En de lingeriemodellen? Die zijn waarschijnlijk vooral hartstikke blij dat ze hun warme bus niet uit hoefden. Het was gisterochtend tenslotte niet echt warm, en ze hadden alleen die lingerie aan…

Meer over dit onderwerp