LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Modellen Grote-cupmaten bekend

Modellen Grote-cupmaten bekend

De winnaars van de Grote-cupmaten modellenwedstrijd zijn bekend! De afgelopen weken kon iedereen uit negen dames zijn of haar favoriet kiezen. Daaruit zijn drie winnaars naar voren gekomen: Anastasiya, Babette en Saskia. Gefeliciteerd, dames!

Grote-cupmaten organiseerde de wedstrijd, waarvoor iedere vrouw met een van nature grote cupmaat en veel zelfvertrouwen zich in kon schrijven, dit jaar voor het eerst. Maar zeker niet voor het laatst, gezien het succes van de wedstrijd. De site wil door middel van de wedstrijd laten zien dat een vollere cupmaat prachtig is zodra deze ondersteund wordt door de juiste bh. Dat is in elk geval gelukt: de negen deelneemsters aan de eerste fotoshoot zagen er stuk voor stuk prachtig uit!

Echte modellen

Maar er kan er maar eentje, of in dit geval drie, winnen. En dat zijn dus Anastasiya, Babette en Saskia geworden. Zij zullen Grote-cupmaten gaan vertegenwoordigen, onder andere als de site nieuwe lingeriesets in de collectie opneemt die gefotografeerd moeten worden. Ook zullen de foto’s van de modellen gebruikt worden op Facebook en andere communicatie van Grote-cupmaten. Deze drie prachtige meiden mogen zich dus vanaf nu het gezicht van Grote-cupmaten noemen. Wij zijn in elk geval erg benieuwd naar wat we in de toekomst nog van Anastasiya, Babette en Saskia gaan zien, en zullen de site dus goed in de gaten houden!

Geïnspireerd geraakt door de prachtige foto’s van de dames? Neem dan zeker eens een kijkje op Grote-cupmaten.nl. Je vindt er lingerie en badmode van topmerken als Freya, Triumph, Curvy Kate, Sapph en Rosa Faia. En je kunt voordat je bestelt ook reviews lezen van andere dames met grote cupmaat, zodat je niet alleen op de productbeschrijving hoeft af te gaan. Heel prettig is ook dat er voor de meeste bestellingen geen verzendkosten hoeven te worden betaald en dat je een bestelde beha heel eenvoudig kunt retourneren als hij toch niet bevalt. Wij zijn fan!

Modellen Grote-cupmaten bekend

Meer over dit onderwerp