LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Ménagerie komt met collectie herenlingerie

Ménagerie komt met collectie herenlingerie

Vanaf nu hoeven mannen zich niet meer in damesslipjes te wurmen; zij kunnen gewoon hun eigen ‘damesondergoed’ kopen. Het merk Ménagerie komt met lingerie voor heren, die vooral doet denken aan dameslingerie, maar toch helemaal is toegespitst op heren. Uiteraard is deze trend wel alleen weggelegd voor de meest avontuurlijke mannen.

Foto: bymenagerie.com

Het kon eigenlijk niet uitblijven; nadat mannen begonnen zijn met het invlechten van hun haar, geregeld gespot worden met rokken en zelfs lippenstift en highlighter ‘dragen’ is er voor de meest avontuurlijke mannen nu ook herenlingerie. En dan hebben we het niet over een eenvoudig roze slipje, maar over boxers van zijden, kanten pyjama’s en andere leuke dingen. Maar dan dus speciaal voor heren.

Merk speciaal voor herenlingerie

Volgens de oprichter van het merk, Roman Sipe, hebben ze bij Ménagerie heel goed gekeken naar herenmode. ‘We willen herenmode mooier maken, maar mensen er nog steeds aan herinneren dat het om herenmode gaat.’ Vandaar dat de lingerie is uitgevoerd in stijlvol zwart en vooral strakke lijken kent. Ook is het allemaal niet te bloot.

Inmiddels wordt de lingerie goed gevonden. Het lage onderbroekje met kantaccenten, dat te koop is voor een prijs tussen de 59 en 69 dollar, is op dit moment zelfs uitverkocht. Het bikershortje van 89 dollar met zwart elastisch kant, is ook hard onderweg om uitverkocht te raken. Hetzelfde geldt voor de tailletrainer. Die wordt verkocht voor 89 tot 99 dollar en zit behoorlijk strak zit, en is in bepaalde maten uitverkocht. Dat is te vergelijken met Spanx voor heren.

Wisselende reacties

Hoewel de reacties positief zijn, realiseert Sipe zich ook dat hij een moeilijk product heeft om te verkopen: ‘De meeste heteromannen denken niet dat ze het nodig hebben of kunnen zichzelf geen kanten ondergoed zien kopen. Maar er zijn er ook die zich afvragen of het comfortabel is.’ En vrouwen? Die zullen waarschijnlijk ook even moeten wennen, hoewel het natuurlijk mooi om te zien is dat een man de moeite doet om speciaal heren

HommeMystere komt met sexy mannenlingerie

Meer over dit onderwerp