LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Marlies Dekkers stelt supersterren teleur

Marlies Dekkers stelt supersterren teleurMarlies Dekkers scoort wederom een hit bij de supersterren met de exclusieve Golden Karo longline bra, waarin goud verwerkt is. De ontwerpster zal echter veel van die supersterren teleur moeten stellen, aangezien er van deze exclusieve beha maar 400 gemaakt zullen worden.

Een gouden beha, zou dat nu lekker zitten? Volgens een marketingmedewerster van Marlies Dekkers is de Golden Karo in elk geval niet zwaar. Maar dat betekent natuurlijk nog niet dat hij dan ook echt comfortabel is. Marlies Dekkers zelf zegt in Metro: “Een gewone beha voelt natuurlijk lekkerder. Wie dit aan wil, zal qua draagcomfort een veertje moeten laten.”

Voor de echte liefhebster is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ben jij zo’n liefhebster, dan is de kans dat je deze zeer exclusieve beha ook werkelijk zult kunnen kopen, erg klein. Niet vanwege de prijs, maar vanwege de beschikbaarheid. Elke Marlies Dekkers-winkel zal slechts een of twee Golden Karo beha’s in voorraad hebben, en de speciale lijst waarop je je kon inschrijven voor een van de vijftig via de website beschikbare beha’s had binnen een mum van tijd 286 aanmeldingen te pakken. Onder die aanmeldingen wordt in april de kans verloot om de beha te mogen kopen.

Kostbaar en tijdrovend

Volgens de ontwerpster is er een wachtlijst met supersterren die de beha graag willen dragen. “Maar die zal ik helaas moeten teleurstellen,” zegt ze in Metro. Ze is namelijk echt niet van plan meer dan 400 Golden Karo beha’s te gaan maken. Vooral omdat het maken van een Golden Karo een ingewikkeld, kostbaar en tijdrovend proces is. Toch zijn er een paar sterren die de Golden Karo al hebben mogen dragen: zangeres Nicole Scherzinger, actrice Kat Graham en de Noorse zangeres Alexandra Joner waren de gelukkigen.

Gelukkig voor iedereen die achter het net vist, heeft Marlies Dekkers natuurlijk nog genoeg andere mooie lingerie in haar collecties.

Meer over dit onderwerp