LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Marlies Dekkers lingerie te koop bij Wehkamp

Marlies Dekkers lingerie te koop bij Wehkamp

Marlies Dekkers lingerie combineert stijl met luxe en een perfecte pasvorm. De ontwerpster werd niet voor niets wereldberoemd met haar creaties. En als je fan bent van de setjes van Marlies, hebben we goed nieuws voor je. De collectie Undressed by Marlies Dekkers is nu namelijk ook verkrijgbaar bij Wehkamp.

Op wat de warmste dag van het jaar zou moeten worden ben je misschien meer in de stemming om bikini’s te gaan shoppen – of om helemaal niet te gaan winkelen natuurlijk. Maar als je van Marlies Dekkers lingerie houdt, moet je zeker even op de site van Wehkamp gaan kijken. Daar vind je nu namelijk een groot aantal beha’s en slips van Marlies Dekkers.

De samenwerking tussen de webshop en de lingerieontwerpster is voortgekomen uit de grote vraag naar Marlies Dekkers lingerie. “Wij onderzoeken continu de wensen en behoeften van onze klanten en streven ernaar om deze te vertalen naar een actueel en eigenzinnig aanbod. Gezien de grote vraag naar Marlies Dekkers op wehkamp.nl zijn wij ontzettend trots om de collectie aan ons assortiment toe te kunnen voegen.” zegt José Metz, Unitmanager Mode bij wehkamp.nl.

Meer Marlies Dekkers lingerie

Voorlopig zijn er rond de dertig Marlies Dekkers items verkrijgbaar bij Wehkamp, maar in het najaar staat een uitbreiding van de collectie op stapel. En als je daar niet op kunt wachten, heeft Marlies Dekkers natuurlijk altijd nog haar eigen webshop.

Om te vieren dat Marlies Dekkers lingerie nu ook bij Wehkamp te koop is, kun je bij de webshop trouwens ook nog een leuke prijs winnen: een overnachting voor twee personen in de Bed and Breakfast van de lingeriedesigner. Nog een extra reden om je ligstoel in de zon even te verlaten voor een kwartiertje online shoppen!

Marlies Dekkers lingerie te koop bij Wehkamp

Foto van de tentoonstelling
15 jaar Marlies Dekkers,
gemaakt door FaceMePLS

 

Foto bovenaan: PjotrP, op Flickr

 

Meer over dit onderwerp