LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Mariah Carey in lingerie op de rode loper

Mariah Carey in lingerie op de rode loper

Zangeres Mariah Carey doet regelmatig stof opwaaien vanwege haar vaak opvallende kledingkeuzes. Dat was ook weer het geval tijdens een bezoek aan het Mirage Hotel in Las Vegas. Of misschien beter gezegd: het was toen haar gebrek aan kleding dat stof op deed waaien. De zangeres verscheen namelijk in niets anders dan zwarte lingerie met een leren jasje eroverheen.

Foto: celebrityabc via Flickr.

De 46-jarige zangeres, die op het moment nog getrouwd is met Nick Cannon, maar inmiddels ook haar ja-woord wil geven aan de miljardair James Packer, droeg een zwart corset met jarretels en netkousen. Onder haar corset (en netkousen) leek ze ook een panty aan te hebben. Verder droeg ze hoge, zwarte hakken van Christian Louboutin en een kort leren jasje.

Dat leren jasje ging echter vrij snel uit toen ze eenmaal in het DJ-hokje terecht was gekomen, waar ze samen met DJ Suss One de muziek verzorgde. Toen bleek wel dat ze ook nog voor de nodige glamour gezorgd had, in de vorm van een prachtige diamanten ketting met een druppel eraan, diamanten oorringen en de voor haar typerende ringen met vlinders.

Kanten lingerie op Instagram

Het is niet voor het eerst dat Mariah wel erg veel van zichzelf laat zien. Vorige week plaatste ze bijvoorbeeld nog veel opvallende kiekjes op Instagram, waarop ze ook weinig anders aan had dan een zwarte, kanten beha. Het kan zijn dat Mariah op deze manier vast wat aandacht wil trekken naar haar serie Mariah’s World, die in acht afleveringen bij E! zal verschijnen. Hierin wordt onder meer haar bruiloft vastgelegd. E! is bekend van de series rondom onder meer de Kardashians en Caitlyn Jenner. Daarnaast heeft ze zelf ook al een reden gegeven voor haar vele verschijningen in lingerie: ‘Ik heb bijna geen kleden! Ik heb praktisch alleen maar lingerie’. Kortom; zelfs als multimiljonair is een goed gevulde kledingkast nog niet vanzelfsprekend.

Mariah Carey in lingerie op rode loper

Meer over dit onderwerp