LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Love Stories gaat de lingeriewereld veroveren

Primark goed voorbereid op Valentijnsdag

Foto: Camdiluv, cc via Flickr
Genoeg van de push-up beha’s, de beugelbeha’s en kriebelend kant? En van de standaard kleuren en modellen die lingeriesetjes meestal hebben? Dan hebben we goed nieuws voor je. Volgende week wordt in Berlijn een nieuw Nederlands lingerielabel gelanceerd: Love Stories. Het motto van het label: underwear becomes outerwear.

De tijd dat je beha absoluut niet zichtbaar mocht zijn onder je doorschijnende truitje is als het aan Love Stories ligt voorgoed verleden tijd. Zwarte, witte en huidkleurige beha’s zul je in de collectie van het nieuwe label niet aantreffen, net als traditionele ondergoedstoffen en complete lingeriesetjes. De lingerie van Love Stories is mix and match en heeft vrolijke kleurtjes en prints, net als de meeste bikini’s van tegenwoordig.

Op de website van Love Stories vind je een boekje waar je doorheen kunt bladeren om alvast een indruk te krijgen van hun stijl en visie op lingerie. En de Facebookpagina is ook online. Daar vind je nog meer sfeervolle foto’s, inspirerende quotes en als je goed zoekt zelfs al een kleine sneak peek van wat ons te wachten staat als de collectie eenmaal gelanceerd is. Een klein voorproefje van de collectie vind je trouwens ook op Pinterest. Een ding staat vast als je de site en de Facebookpagina bekijkt: Love Stories is anders dan anders.

Love Stories gaat de lingeriewereld veroveren

Foto: EpSos, cc via Flickr

Love Stories: anders dan anders

Dat blijkt ook uit de maatvoering van de lingerie. Love Stories werkt namelijk niet met de traditionele cupmaten, maar heeft er slechts drie: maat 1, maat 2 en maat 3. Beugelbeha’s en push-up beha’s hoef je in deze collectie niet te verwachten, want Love Stories gaat alleen soft bra’s verkopen. Aangezien grote borsten meer ondersteuning nodig hebben dan zo’n soft bra kan bieden, zul je bij Love Stories dus aan het verkeerde adres zijn als je een grote cupmaat hebt. Maar dames met een kleinere boezem die op zoek zijn naar lingerie die qua prijs tussen Hunkemöller en de duurdere merken in zit, zullen bij Love Stories hun hart kunnen ophalen!

Het is de bedoeling dat de lingerie van Love Stories na de introductie in Berlijn en aansluitend de presentatie op de Salon de la Lingerie in Parijs niet bij lingeriewinkels verkocht gaat worden, maar bij kledingwinkels. Zodat je een mooie passende beha tegelijk met je nieuwe kleding kunt kopen. Ook zal er een boetiek geopend worden in Amsterdam, die in eerste instantie bedoeld is als showroom, maar die later wordt omgebouwd tot winkel. Wij kunnen nu al niet wachten tot we daar eens rond kunnen snuffelen!

Bron: Fashion United

Meer over dit onderwerp