LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Louisana Bodyfashion opent webshop

Louisana Bodyfashion opent webwinkel

Je denkt er misschien liever niet over na, maar een borstprothese gaat meestal niet goed samen met het dragen van mooie lingerie. Gelukkig zijn er speciaalzaken die vrouwen die een borstprothese dragen juist wel een ruime keuze bieden in mooie lingerie. Louisana Bodyfashion in Rotterdam is zo’n winkel. Onlangs opende Louisana haar nieuwe webshop.

Van klassiek tot sportief en van functioneel tot elegant. Wat voor lingerie je ook graag draagt, Louisana Bodyfashion heeft het in het assortiment. Maar Louisana is dus niet zomaar een winkel. Vrouwen die een borstprothese dragen, kunnen er terecht voor lingerie, badmode en nachtmode. Hun lingerie biedt optimale steun en maximale bewegingsvrijheid.

De webshop, die in september geopend werd, heeft hetzelfde brede assortiment als de fysieke winkel van Louisana Bodyfashion in Rotterdam. De lingeriesets op de site zijn prachtig gefotografeerd en niets aan de foto’s zelf maakt duidelijk dat het om protheselingerie gaat. Dat wordt pas duidelijk als je een setje kiest en de gewenste maten en kleur opgeeft. Als laatste invuloptie staat daar namelijk ‘prothesehoesje’.

Persoonlijk advies van ervaringsdeskundigen

Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor de doelgroep van Louisana Bodyfashion een prettige webshop is, dankzij de mooie vormgeving en de prachtige foto’s van lingeriesetjes die er te vinden zijn. Maar het grootste voordeel is natuurlijk dat klanten van de winkel die niet in de buurt van Rotterdam wonen, nu niet meer speciaal naar de havenstad hoeven te reizen om een nieuwe beha te kopen.

Het enige dat een webshop natuurlijk niet goed kan bieden, is persoonlijk advies. Daarvoor moeten klanten toch echt gewoon naar de winkel komen, hoewel een huisbezoek ook tot de mogelijkheden behoort. Maar het bezoeken van de Rotterdamse winkel van de speciaalzaak is zeker de moeite waard. Klanten krijgen namelijk naast gedegen advies altijd koffie, een luisterend oor, een gulle lach en als het nodig is een zakdoek aangeboden door de ervaringsdeskundige medewerkers van Louisana.

Je vindt Louisana Bodyfashion aan de Admiraliteitskade 81 in Rotterdam.

Louisana Bodyfashion opent webshop

Foto’s: © Louisana Bodyfashion

Meer over dit onderwerp