LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lingeriewinkel in Spijkenisse geeft lingerie weg

lingeriewinkel in Spijkenisse geeft gratis lingerie weg

Als de woorden ‘win een gratis lingeriesetje’ jou als muziek in de oren klinken, moet je komende zaterdag in Spijkenisse zijn. Bij Miss Sylly, de leukste lingeriewinkel in Spijkenisse, kun je dan namelijk een gratis lingeriesetje winnen. Wat je daarvoor moet doen? Nou, een liedje zingen!

In het YouTube-filmpje waarin de actie van Miss Sylly wordt aangekondigd, nodigt Miss Sylly (Sylvia Stymans) herself je uit om aankomende zaterdag, 31 augustus, langs te komen om de hele middag lekker te ‘lollen en te lallen’ in haar lingeriewinkel in Spijkenisse. Elk half uur zal zij een van de aanwezigen in de winkel benaderen voor een gratis lingeriesetje. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is een liedje zingen. Miss Sylly bepaalt zelf wie ervandoor gaat met het gratis setje, dus je kunt zorg dat je liedje bij haar in de smaak valt!

Hou je nou niet zo van zingen, of heb je komende zaterdag iets anders te doen, dan kun je natuurlijk altijd een andere keer naar deze bijzondere lingeriewinkel in Spijkenisse komen. De winkel, die een van de weinige lingeriewinkels is waar het in deze crisistijd nog goed gaat, is namelijk ook zonder gratis lingerie zeer de moeite waard. Naast een uitgebreide collectie met ‘gewone’ lingerie van diverse grote merken als Freya en Triumph vind je er namelijk mooie bruidslingerie van Di Lorenzo, zwangerschapsbeha’s, voedingsbeha’s en borstprotheses.

lingeriewinkel in Spijkenisse geeft gratis lingerie weg

De leukste lingeriewinkel in Spijkenisse

De leukste lingeriewinkel in Spijkenisse biedt trouwens ook nog de mogelijkheid om samen met je vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje lingerie te komen shoppen. Bij Miss Sylly kun je namelijk een echte vriendinnenavond boeken. Op die avond gaat de winkel alleen voor jou en je vriendinnen open en hebben jullie dus alle tijd om rustig rond te kijken en te passen. Miss Sylly vertelt jullie alle ins en outs van lingerie en neemt bij iedereen de maten op, zodat jullie allemaal naar buiten kunnen gaan met een goed passende lingerieset. Voor jou als gastvrouw van de lingerieparty ligt een leuke verrassing klaar.

Miss Sylly is te vinden aan de Voorstraat 33 in Spijkenisse.
Kaart weergeven

Meer over dit onderwerp