woensdag 16 augustus 2017
Lingerie winkel

Lingerie winkel

Hunkemöller wil Britse markt veroveren

Een van de grootste Europese lingeriemerken, Hunkemöller, wil nu ook de Britse markt gaan veroveren. Dit kan een behoorlijke klap worden voor de Britse lingeriemerken, die tot nu toe vooral het alleenrecht leken te hebben op de lingerieverkoop in het Verenigd Koninkrijk.
Schuilt er een lingerieontwerpster in jou?

Als we de Amerikaanse website Observer mogen geloven, staat je als lingeriefan een geweldige toekomst te wachten. Een toekomst waarin je zelf voor lingerieontwerpster kunt spelen, in plaats van genoegen te moeten nemen met wat anderen voor je ontwerpen.
Valentijnsdag 2016

Wil jij Valentijnsdag 2016 vieren met een romantische hotelovernachting? Uit cijfers van Hotels.com blijkt dat Amsterdam dan de plek is waar je moet zijn. Dus stop je meest romantische lingerie in je koffer en boek! Geen romantische lingerie in huis? Geen paniek, de winkels in Amsterdam zijn ook in het Valentijnsweekend gewoon open...
lingerie shoppen

In de VS is een lingerielabel bezig met een experiment om online en offline lingerie shoppen dichter bij elkaar te brengen. En nu steeds meer winkelketens lijken om te vallen, vragen wij ons af: is dit de toekomst?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, zorg dat ik bij de juiste BH-maat beland. Het vinden van de juiste BH-maat is voor veel vrouwen nog...
Emily Lau voor lingerie in kleine cupmaten

Vorige week opende de webshop Emily Lau haar deuren, speciaal voor vrouwen met kleine cupmaat. Mocht de naam van Emily je bekend voorkomen: dat kan kloppen. In de VS is ze heel succesvol met haar Little Bra Company.
kleine bhshop zoekt nieuwe eigenaar

De kleine bhshop is sinds het voorjaar van 2011 een begrip voor vrouwen met een kleine cupmaat. Met bh’s in de cupmaten AAA, AA en A bedienen ze een grote groep vrouwen die anders maar moeilijk aan een bh zou kunnen komen. Maar de eigenaar van deze lingerie webshop stopt ermee, en daarom is ze nu op zoek naar iemand die het van haar wil overnemen.
Louisana Bodyfashion opent webwinkel

Je denkt er misschien liever niet over na, maar een borstprothese gaat meestal niet goed samen met het dragen van mooie lingerie. Gelukkig zijn er speciaalzaken die vrouwen die een borstprothese dragen juist wel een ruime keuze bieden in mooie lingerie. Louisana Bodyfashion in Rotterdam is zo’n winkel. Onlangs opende Louisana haar nieuwe webshop.
Soft bra verovert de wereld

In januari schreven we al over het nieuwe Nederlandse label Love Stories, dat geen beugelbeha’s of push-ups verkoopt, maar alleen soft bras. En in een tijd dat natuurlijke borsten weer mogen, blijkt de soft bra een schot in de roos.
Spannende lingerie kopen, waar doe je dat?

Spannende lingerie kopen kan een vrij genante aangelegenheid zijn. Want het soort lingerie waar we het over hebben, koop je eigenlijk met maar één...
Sloggi kopen? Dit zijn de drie beste webshops!

Fans weten het al jaren: als je op zoek bent naar lingerie die niet alleen goed staat maar ook heerlijk zit, moet je bij...

SOCIAL

616FansLike
59FollowersFollow