LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lingerie voor onder je kantoorkleding

Kantoorkleding kiezen

Britse vrouwen blijken er behoorlijk veel stress van te hebben: wat te dragen naar kantoor? En zeker op warme dagen kan die vraag ook ons nuchtere Nederlandse vrouwen wel bezighouden. Want een rok tot net boven de knie, kan dat nou wel of niet? Hoe zit het met mouwloze shirtjes? En heb je eenmaal de perfecte kantoorkleding gevonden, welke lingerie trek je er dan bij aan? Op die laatste vraag geeft Lingerie Nieuws antwoord!

De lingerie, en dan natuurlijk vooral de beha, die je onder je outfit draagt kan je kantoorkleding maken of breken. Kies dus altijd voor een beha in de juiste maat. De juiste beha geeft je borsten goede ondersteuning en laat ze op hun mooist uitkomen.

Maar een beha voor op kantoor moet natuurlijk ook niet te veel opvallen. Geen zichtbare behabandjes of randjes kant, dus. Als je op zoek bent naar een beha voor onder je kantoorkleding, kun je het beste kiezen voor een beha met een gladde cup. Zitten er namelijk te veel frutsels, naden of randjes op de cup, dan is de kans groot dat hij onder een dunne blouse of wat nauwer aansluitend shirtje te zichtbaar is.

Welke kleur onder witte kantoorkleding?

Kantoorkleding kiezenDraag je kantoorkleding met een wat wijdere halslijn? Dan loop je het risico dat je behabandjes niet ver genoeg uit elkaar zitten om onzichtbaar te zijn onder je kleding. Een balconette beha heeft bandjes die wat verder uit elkaar staan en is dus een goede oplossing. De cups van een balconette zitten ook wat lager, zodat je een iets lagere halslijn kunt dragen zonder dat je beha erbovenuit komt piepen.

En dan is er natuurlijk nog het probleem: wat voor beha draag je onder witte kantoorkleding? Veel vrouwen kiezen voor huidkleurige lingerie, omdat die het minst op zou vallen. Maar wist je dat rode lingerie net zo onzichtbaar is onder witte kleding? Fijn als je je graag sexy en zelfverzekerd wilt voelen voor een belangrijke presentatie!

Meer over dit onderwerp