LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lingerie van Marlies Dekkers verkoopt niet zo goed

Lingerie van Marlies Dekkers verkoopt niet meer zo goed

Zijn we uitgekeken op de lingerie van Marlies Dekkers? Uit berichten die vandaag in de media verschenen, blijkt dat 2012 niet zo’n goed jaar was voor de lingeriekoningin van Nederland.

Quote meldt dat de lingerie van Marlies Dekkers niet meer zo goed verkoopt als vroeger. Het bedrijf draaide over 2012 een verlies van 2,9 miljoen euro. Na eerdere grote verliezen in 2008 en 2009 die niet goed gemaakt werden door de winsten in andere recente jaren, is dat geen goed nieuws.

Toch lijkt het erop dat we het voorlopig nog niet zonder de mooie lingerie van Marlies Dekkers hoeven te doen: de woordvoerder van Marlies laat weten dat er gesprekken zijn met een mogelijke investeerder. “Hoewel op dit moment nog geen duidelijkheid is over de uitkomst van alle gesprekken, hebben wij er vertrouwen in dat we ze positief kunnen afronden,” was zijn officiële commentaar.

Lingerie van Marlies Dekkers minder populair door crisis

Dat de lingerie van Marlies Dekkers vorig jaar niet zo goed verkocht werd, heeft volgens de woordvoerder vooral te maken met de economische omstandigheden. Logisch: als je door de crisis een klein budget hebt, zul je niet zo snel luxe lingerie gaan kopen. Nog een goede reden dus om te hopen dat die crisis snel ten einde komt.

Gelukkig zijn er al deskundigen die voorzichtig optimistisch zijn: het einde van de crisis zou in zicht zijn. Daar zal natuurlijk nog wel de nodige tijd overheen gaan, maar het dieptepunt schijnen we al achter de rug te hebben. Dat lijkt ons goed nieuws voor Marlies Dekkers. En natuurlijk ook voor de fans van haar lingerie. Nu maar hopen dat het einde van de crisis op tijd komt, zodat we de lingerie van Marlies Dekkers niet hoeven te missen!

Heb jij lingerie van Marlies Dekkers in je bezit? Of staat het nog op je verlanglijstje? En waarom heb je het dan nog niet gekocht? Laat het ons weten in de reacties!

Lingerie van Marlies Dekkers verkoopt niet zo goed

De kenmerkende lingerie
van Marlies Dekkers: ingewikkeld mooi.
Foto van FaceMePLS, op Flickr.

Foto bovenaan: FaceMePLS, op Flickr

Meer over dit onderwerp