LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lingerie trends

Sportbeha wordt beha én shirt

Sportbeha’s zijn de wereld langzaam maar zeker aan het veroveren. Ze worden allang niet meer alleen gedragen als beha tijdens het sporten, maar zijn ook steeds vaker te zien als ‘bovenkleding’. Grote sterren als Selena Gomez, de Kardashians en Bella Hadid zorgen er zo voor dat ‘gewone’ lingerie steeds minder populair wordt.

mrt 2017 - Geen reacties Lees verder

Pasteltinten zijn dé lingerietrend van dit seizoen

Pastelkleuren zijn helemaal hot, zeker als het gaat om lingerie. Lingerie mag weer gezien worden en wordt steeds vaker zichtbaar gedragen onder kleding. Een mooie pastelkleur zorgt er in dat geval voor dat de look romantisch en vrouwelijk blijft, in plaats van ordinair en plat.

feb 2017 - Geen reacties Lees verder

Ménagerie komt met collectie herenlingerie

Het kon eigenlijk niet uitblijven; nadat mannen begonnen zijn met het invlechten van hun haar, geregeld gespot worden met rokken en zelfs lippenstift en highlighter ‘dragen’ is er voor de meest avontuurlijke mannen nu ook herenlingerie. En dan hebben we het niet over een eenvoudig roze slipje, maar over boxers van zijden, kanten pyjama’s en andere leuke dingen. Maar dan dus speciaal voor heren.

jul 2016 - Geen reacties Lees verder

Asos ontwikkelt beha voor ‘side boob’

De Britse kledingwebshop Asos komt met een primeur: een beha die speciaal bedoeld is om je ‘side boob’ mooi uit te laten komen.

mei 2016 - Geen reacties Lees verder

Nieuwe bralette-trend stimuleert lingerieverkoop

De lingeriebranche heeft al jaren te maken met een steeds verder afnemende verkoop. Dit is vooral te wijten aan het feit dat er al langere tijd geen echte grote trends op het gebied van lingerie voorbij komen. Daar lijkt met de bralette nu verandering in te komen.

apr 2016 - Geen reacties Lees verder

Schuilt er een lingerieontwerpster in jou?

Als we de Amerikaanse website Observer mogen geloven, staat je als lingeriefan een geweldige toekomst te wachten. Een toekomst waarin je zelf voor lingerieontwerpster kunt spelen, in plaats van genoegen te moeten nemen met wat anderen voor je ontwerpen.

feb 2016 - Geen reacties Lees verder

Lingeriemerk Aerie inspireert met ‘normaal’ model voor sexy campagne

Het Amerikaanse merk Aerie heeft behoorlijk wat punten gescoord door een ‘normaal’ model in te zetten voor de sexy campagne die onlangs gelanceerd werd.

jan 2016 - Geen reacties Lees verder

Ontdek de drie grote lingerietrends voor 2016!

2016 is alweer zes dagen oud. De hoogste tijd dus om eens na te gaan wat de lingerietrends voor het nieuwe jaar zijn, vonden we bij Lingerie Nieuws. Als we de experts mogen geloven, draag jij dit jaar iets dat doorzichtig, sportief of kleurrijk is!

jan 2016 - Geen reacties Lees verder

Zwarte lingerie mag weer gezien worden

Donkere of zwarte lingerie dragen onder lichte kleding, het is tijden lang bijna een hoofdzonde geweest in het modebeeld, of in elk geval zwaar not done. Maar, zo vinden ontwerpers dit jaar blijkbaar, het kan juist heel erg goed. Sterker nog: volgend jaar moet het zelfs, als je de laatste catwalktrend mag geloven. Heeft er iemand nog een korreltje zout, toevallig?

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

New York Fashion Week staat bol van lingerie

Zo eens in de paar jaar besluiten modeontwerpers en masse dat lingerie gezien mag worden. Dan zie je ineens celebs in satijnen onderjurkjes of kanten topjes rondparaderen. Niet alleen op de rode loper, ook op de catwalks. En dit jaar is het weer zo ver, tijdens de New York Fashion Week.

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

Ontdek de lingeriekleuren van dit voorjaar

Lingerie is, net als alle andere mode, onderhevig aan trends op het gebied van stijl en kleur. Ben jij benieuwd welke lingeriekleuren dit voorjaar helemaal hot zijn? Lingerie Nieuws heeft het antwoord op die vraag.

mrt 2015 - Geen reacties Lees verder