LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lingerie cadeau geven, een minicursus voor mannen

Lingerie cadeau geven

Dus jij wilt je vrouw of vriendin dit jaar met Kerst lingerie cadeau geven? Leuk! Een persoonlijker en intiemer cadeau is haast niet denkbaar. Maar pas op wat je koopt! Juist omdat het zo persoonlijk is, is de kans extra groot dat je de plank volledig misslaat en iets koopt dat zij totaal niet ziet zitten. Deze minicursus helpt je op weg bij het kiezen van het perfecte setje!

Duik in haar lingeriecollectie

Lingerie cadeau geven begint niet online of in de winkel, maar in de lingerielade van je geliefde. Daar vind je precies de lingerie die zij mooi vindt en waarin ze zich prettig, vrouwelijk, mooi of super sexy voelt. Nog een voordeel van kijken naar de lingerie die ze al heeft is, dat je de maat niet hoeft te gokken. Die staat namelijk aangegeven in het labeltje in de beha. Een behamaat bestaat uit een getal en een letter, bijvoorbeeld 75D. Onthou ze allebei als je zeker wilt weten dat je de goeie maat koopt! En check ook even het maatlabeltje in haar slipjes.

Kijk naar haar innerlijk

Uiterlijk is belangrijk, natuurlijk. Maar je bent niet alleen met je geliefde samen omdat ze zo mooi is. Toch? Haar persoonlijkheid is onderdeel van wat jou in haar aantrekt. Als je lingerie cadeau kunt geven die past bij haar persoonlijkheid, scoor je zeker weten punten. Is ze bijvoorbeeld lief en romantisch ingesteld? Ga dan op zoek naar lingerie in zachte, romantische tinten en kijk of je iets kunt vinden met mooie kanten details. Is ze juist het praktische, wat stoerdere type, en sluit haar kledingstijl daarbij aan? Ga dan voor lingerie in comfortabele materialen zonder al te veel frutsels.

Maak er iets speciaals van

Lingerie cadeau gevenDe meeste vrouwen zullen voor zichzelf niet gauw heel veel geld uitgeven aan lingerie. Maar dat betekent niet dat ze stiekem niet graag een luxe lingeriesetje zouden willen hebben. Topmerken in lingerie zijn bijvoorbeeld Marlies Dekkers, Aubade en Marie Jo. Ook designers als Calvin Klein hebben vaak lingerie in hun collectie. Het is wel wat duurder, maar dat heb je toch graag voor haar over? Mocht je wat minder budget hebben, dan kun je er evengoed iets speciaals van maken, door je cadeautje in de lingeriewinkel mooi in te laten pakken.

Lingerie cadeau geven, de gouden regel

Tot slot nog even de gouden regel: lingerie cadeau geven draait om haar, niet om jou. Het kan dus best zijn dat jij haar graag eens in een beha met open cups en tepelkwastjes wilt zien, of in een jarretelsetje met hoge hakken en netkousen, maar daar gaat het nu even niet om. Als je met die gedachte in je achterhoofd de tips uit deze minicursus volgt, zal het je bijna zeker lukken om iets te kopen dat bij haar in de smaak valt!

Meer over dit onderwerp