LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lidl gaat lingerie verkopen

Lidl gaat lingerie verkopen

Supermarktketen Lidl heeft foto’s gepubliceerd van een lingerielijn die ze per 26 februari op de markt gaan brengen. Het ziet er op het eerste gezicht mooi uit, en de lijn zal zeer betaalbaar zijn: een beha of onderbroek koop je al voor iets meer dan vijf euro. Om de prijs hoef je het dus zeker niet te laten.

Lidl gaat lingerie verkopen

Foto: Lidl

De lingerielijn die Lidl op de markt gaat brengen, maakt deel uit van de collectie ‘See you in Venice’.Naast lingerie vind je in die collectie ook sieraden. En zowel de sieraden als het ondergoed zijn geïnspireerd op Venetië. Dat betekent, als we de foto’s bekijken, dat er voor de lingerie veel kant en zwart-wit gebruikt is. Het ziet er allemaal prachtig uit, op de foto’s.

Natuurlijk is het nog even afwachten of het ook allemaal lekker zit en een mooie pasvorm heeft. En of je de juiste maat zult kunnen vinden. Want zoals je ongetwijfeld weet, is het vinden van de juiste behamaat niet altijd even eenvoudig. Al was het alleen maar omdat de maten per fabrikant nogal kunnen verschillen. En Lidl is geen lingeriespeciaalzaak, dus wil je advies, dan ben je aangewezen op de vakkenvullers…

Ga jij Lidl lingerie kopen?

Lidl gaat lingerie verkopen

Foto: Lidl

Het is dus ook maar de vraag of dames met een moeilijke maat bij Lidl iets van hun gading zullen vinden. En of echte lingerieliefhebbers de lijn zullen kunnen waarderen. Maar voor wie lingerie zoekt die er mooi uitziet en die niet al te veel kost, is de lingerie van de supermarktketen natuurlijk zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Ben jij van plan de lingerie van Lidl te gaan kopen? Dan zijn wij benieuwd wat je ervan vindt. Stuur ons jouw ervaringen, dan verwerken wij ze in een toekomstig artikel voor Lingerie Nieuws!

Meer over dit onderwerp