LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lentekriebels: de leukste lingerie met bloemenprint!

Lentekriebels

Nog een paar nachtjes tot het officiële begin van de lente, ook al doen de temperaturen vandaag anders vermoeden. Zijn de lentekriebels bij jou nog ver te zoeken? Of is je buik er juist helemaal vol mee? Dan hebben wij voor jou een paar leuke lingeriesetjes verzameld die het voorjaar van de daken schreeuwen met hun vrolijke bloemenprintjes.

Lentekriebels: Flower Shadow

Een van de bestsellers in lingerieland is momenteel de Flower Shadow van PrimaDonna Twist. En dat is natuurlijk niet meer dan logisch, als je kijkt naar de prachtige roze kleur en de smaakvolle bloemenprint. De Flower Shadow lijn komt in verschillende modellen en er zijn natuurlijk bijpassende slips, strings en shorts verkrijgbaar. Als je daar geen lentekriebels van krijgt!

Lentekriebels

Twee seizoenen voor de prijs van één!

Na de lente komt de zomer. Maar laat dat je niet weerhouden om te gaan voor dit mooie setje van PrimaDonna, met de naam Summer. De vrolijke kleuren van de bloemen en de frisse mintgroene kleur passen namelijk ook prima bij het voorjaar! Ook dit setje kun je compleet maken door er een bijpassende slip, string of short bij te kopen.

Lentekriebels

Lingerie voor vlinders in je buik

We blijven nog even bij topmerk PrimaDonna, want ook hun Madame Butterfly lijn past prima bij het thema lentekriebels! Luchtig kant, vrolijke bloemen en een romantische roze kleur, wat wil je nou nog meer? Koop er een slip, string of short bij en jouw voorjaarscollectie lingerie is compleet!

Lentekriebels

Chique lentekriebels

Zwart is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt als het om voorjaarskleuren en lentekriebels gaat. Maar als je graag chic en stijlvol voor de dag komt of niet zo van felle kleurtjes houdt, is de Felina Conturelle Provence lijn een prima keuze. Wij krijgen er een lenteachtig gevoel bij, dankzij de prachtig glanzende bloemen die de cups bedekken. Natuurlijk vind je ook in deze lijn prachtige slips die voortborduren op het thema.

Lentekriebels

Smaakvol draagcomfort

Lentekriebels en op zoek naar een mooie prothesebeha? Anita has got you covered! De prachtige Safina van dit topmerk in lingerie is een prima keuze, vooral in de smaakvolle kleur Champagne. Het draagcomfort van de Safina is fantastisch, en de mooie glanzende bloemen zorgen voor het lentegevoel. De beha is ook in andere kleuren verkrijgbaar, en doordat al die kleuren neutraal zijn, is de Safina prima te combineren met je favoriete slip!

Lentekriebels

Alle lingerie in dit artikel is verkrijgbaar bij Grote Cupmaten. Veel shopplezier!

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp