LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Lane Bryant commercial te sexy voor tv

Lane Bryant commercial

Lingeriemerk Lane Bryant dacht een mooie commercial gemaakt te hebben om hun positieve boodschap over het vrouwenlichaam de wereld in te sturen. Maar minstens twee grote Amerikaanse tv-zenders weigeren daaraan mee te werken, omdat de reclamespot te sexy zou zijn. Wat vind jij?

Stel je een gemiddelde lingeriereclame voor. Vrouwen in lingerie die van dichtbij gefilmd worden. In zwart-wit, natuurlijk, want dat is lekker sfeervol. Een vrouw die in haar lingerie aan het kickboksen is. Vrouwen in lingerie, kortom, die zich mooi e sexy voelen. Niks mis mee, lijkt ons. Maar in de VS is precies zo’n lingeriereclame te sexy bevonden voor vertoning op een aantal grote tv-zenders. Het gaat om de campagne van plus size merk Lane Bryant.

En daar zit hem nou net de pijn van de mensen die boos zijn dat NBC en ABC de reclame niet willen laten zien. Want het enige verschil tussen de reclame van Lane Bryant en een campagnefilmpje van bijvoorbeeld Victoria’s Secret is dat in het filmpje van Lane Bryant plus size modellen te zien zijn. En ook niet de minste modellen, want Ashley Graham is een van de modellen in het filmpje.

Bekijk de commercial van Lane Bryant

Lane Bryant commercial te sexyIn de reclamespot zit ook een model dat borstvoeding geeft. Misschien dat de commercial van Lane Bryant dus daarom werd afgewezen door de tv-zenders. Het geven van borstvoeding in het openbaar is in de VS namelijk nog een behoorlijk taboe. Maar ook in dat geval blijft het natuurlijk op zijn zachtst gezegd vreemd dat dan het hele filmpje wordt afgewezen in plaats van alleen die ene korte scène…

Lane Bryant zelf deelt via haar social media-kanalen links naar de commercial en krijgt daar veel positieve reacties. Als het gaat om hoeveel mensen de commercial uiteindelijk te zien krijgen, is het dus geen ramp dat ABC en NBC de reclame weigeren uit te zenden. Bekijk de omstreden commercial hier.  Wat vind jij, te sexy of juist helemaal geweldig? Laat het ons weten in de reacties of via Facebook!

Meer over dit onderwerp