LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

LACE Design komt met eigen badmodelijn

LACE Design badmode

Op zoek naar een bikini in een grote cupmaat? Dan kon je al terecht bij LACE, voor badmode van andere merken. Maar nu heeft het Scandinavische merk onder de naam LACE Design ook zijn eigen badmodelijn gelanceerd.

Een bikinitop die om wat voor reden ook niet lekker zit, kan de vakantiepret danig bederven. LACE Design uit Denemarken belooft dat wie kiest voor een bikini uit hun nieuwe badmodelijn dat probleem niet langer heeft. Ze beloven perfecte ondersteuning en een mooi gevormde borst, en hun badmode is verkrijgbaar tot en met cupmaat G.

Maar een bikini bestaat natuurlijk niet alleen uit een top. Er hoort ook een slip bij. Bij LACE Design zal je geen moeite hebben om een passende slip te vinden, ook als de maat van je onderlichaam niet hetzelfde is als die van je bovenlichaam. Je kunt namelijk mixen en matchen, zodat je altijd een bikini hebt die perfect past op zowel je onderlichaam als je bovenlichaam.

LACE Design is anders dan anders

LACE Design badmode

Foto: LACE Design

Leuk aan de badmode van LACE Design is, dat ze hun Deense afkomst niet verbergen. Dat zie je terug aan het ontbreken van felle kleurtjes en drukke prints, maar ook aan de fotografie en de modellen. In plaats van exotische schoonheden op tropische stranden zie je op de foto’s van LACE Design namelijk Deense modellen op de stranden van de Oostzee en de Noordzee.

De namen van de bikini’s klinken je waarschijnlijk ook vreemd in de oren: Ebeltoft, Blokhus en Marielyst in plaats van bijvoorbeeld Tahiti of Ipanema. Badmode van LACE Design is dus anders dan anders, maar oogt wel tijdloos, geraffineerd en vrouwelijk.

De badmode van LACE Design is verkrijgbaar via de Nederlandse webshop van het merk. Wat vind jij van de tijdloos ogende bikini’s? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht, of praat mee op Facebook!

Meer over dit onderwerp