LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

In de laatste badmode naar het beste strand van Nederland!

In de laatste badmode naar het beste strand van Nederland!

Heb je vakantie en wil je een dagje naar het strand? Dan kun je volgens Nieuwe Revu het beste naar Bloemendaal gaan. Daar vind je namelijk het beste strand van Nederland, waar de “vetste feesten met de mooiste mensen” gehouden worden. En wat trek je dan aan? Juist, de laatste badmode natuurlijk!

Nieuwe Revu heeft verschillende Nederlandse stranden getest op de kwaliteit van de horeca, de bezoekers en de sfeer. Bloemendaal kwam met strandtenten als De Republiek, Fuel en Woodstock als beste strand uit de bus, gevolgd door Duindorp en Kijkduin op een gedeelde tweede plaats en Scheveningen op de derde plaats. Op de allerlaatste plaats staat het strand van Bergen, waar nauwelijks strandtenten en feesten te vinden zijn.

Kortom: Bloemendaal is the place to be deze zomer, en je wilt natuurlijk wel in de laatste badmode op het strand mooi gaan liggen zijn. Want naast de leukste strandtenten vind je in Bloemendaal ook de leukste bezoekers: geen bouwvakkers met ankers op hun arm, maar jonge, trendy mensen die wel van een feestje houden.

In Miami hebben ze juist deze week een fashion week met als thema swimwear gehouden, en daar werden zowel veel bikini’s als veel badpakken gespot. De badpakken hadden allemaal uitsparingen, de bikini’s waren vooral de touwtjesmodellen. Metalen gespjes en felgekleurde prints zijn ook bij vrijwel alle merken aanwezig.

De laatste badmode: inspiratie

Ter inspiratie hier twee bikini’s die prima in deze trends passen.

In de laatste badmode naar het beste strand van Nederland!

De Girl Friday bikini heeft een vrolijke, felle tropische bloemprint en is heel geschikt om een dagje mee te relaxen op het strand. Combineer hem voor een strandfeest ’s avonds met een lange rok of een strakke zwarte broek. Het bijpassende broekje maak je aan de zijkant met touwtjes vast en is dus ook helemaal volgens de laatste badmode.

In de laatste badmode naar het beste strand van Nederland!

De populaire Cha Cha bikini van Freya Swimwear is stijlvol en vrouwelijk. Zilveren kraaltjes en een metalen gespje tussen de borsten volgen de lijn van de laatste badmode als het gaat om de metalen details. En omdat hij zwart is en een gehaakte print op de cups heeft, leent hij zich ook prima voor een strandfeest in de avond. Leuk is dat je de Cha Cha kunt kopen met een ‘gewoon’ broekje, maar ook met een zwemrokje.

Geen strand in de buurt? Dan kun je deze bikini’s en de andere modellen die trendy zijn volgens de laatste badmode natuurlijk ook gewoon naar het zwembad dragen. En woon je in de buurt van Bergen? Geen paniek, je kunt altijd nog in Egmond aan Zee naar het strand!

Foto bovenaan: rockcohen, op Flickr

Meer over dit onderwerp