LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Kylie Minogue voor Sloggi

Zangeres Kylie Minogue is inmiddels 47, maar ziet er nog prima uit. Dat vond lingeriemerk Sloggi ook, en dus vroegen ze haar om het gezicht te worden van hun nieuwe campagne.

Op de vraag waarom ze voor Sloggi poseerde, antwoordde Kylie: “We delen dezelfde passie voor vrijheid en dus vind ik het hartstikke leuk om die passie samen met Sloggi uit te drukken in deze campagne.” Op de campagnefoto’s is Kylie in Sloggi-setjes te zien in een chic ogend appartement.

Wat nou, zwaartekracht?

Opvallend: een jaar of twee geleden heeft Kylie Minogue in een interview nog gezegd dat ze nooit meer met ontblote buik op het podium of op de foto zou gaan, aangezien de zwaartekracht volgens haar zijn werk deed. Van die mening is ze blijkbaar teruggekomen, want op de campagnefoto’s van Sloggi laat ze vol trots haar superstrakke buik zien.

Voordat je nu denkt dat er dus waarschijnlijk flink met Photoshop gewerkt is: ook in het achter-de-schermen filmpje, dat al in november 2014 online verscheen, ziet Kylie er geweldig uit. Dat lijkt erop te wijzen dat Kylie Minogue er echt flink aan werkt om haar figuur mooi strak te houden, en dat er dus geen nabewerking aan te pas hoeft te komen om haar lichaam slanker te doen lijken dan het daadwerkelijk is.

Kylie Minogue is blij dat ze er nog is

Niet Kylie Minogue, wel een Sloggi!

Niet Kylie Minogue, wel een Sloggi!

In hetzelfde interview zei ze dat ze het soms moeilijk te geloven vindt dat ze al midden veertig is. “Als ik mijn leeftijd hardop zeg, denk ik vaak: ‘Echt? Wacht even, hoe dan? Dat klopt toch niet…’ Maar ik moet het accepteren, hoe jammer ik dat ook vind. Maar ik heb geluk dat ik er nog ben.” Met die laatste uitspraak bedoelt Kylie dat ze in 2005 borstkanker bleek te hebben, die met succes behandeld is.

De foto’s van Kylie Minogue voor Sloggi kun je bekijken via de site van de Daily Mail. Wat vind jij ervan?

Meer over dit onderwerp