LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Kate Upton wil kleinere borsten

Kate Upton wil kleinere borsten

Er zijn vrouwen die maar wat graag de borsten van Kate Upton zouden willen hebben, maar zelf zou ze graag een maatje minder willen hebben. “Ik wil ook wel eens een top met spaghettibandjes dragen zonder beha.”

Kate Upton wenst elke dag dat ze kleinere borsten had, zei ze onlangs in een interview met het Britse blad The Sun. Niet omdat ze haar borsten lelijk vindt, maar omdat ze haar beperken in haar kledingkeuze. Ze moet namelijk altijd een beha aan om haar borsten de juiste ondersteuning te kunnen geven. Naar verluidt heeft Kate maat 75D.

Haar uitspraken zullen iedereen met een grote cupmaat bekend in de oren klinken. Hoewel veel vrouwen met kleine borsten niet snappen waar hun seksegenoten zich druk om maken, kunnen grote borsten veel praktische problemen met zich meebrengen. Gelukkig zijn voor sommige van die problemen tegenwoordig ook oplossingen te bedenken.

Als het gaat om het dragen van een top met spaghettibandjes zou Kate Upton met haar grote cupmaat bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een strapless beha. Wonderbra maakt strapless beha’s van prima kwaliteit die de borsten prima ondersteuning bieden zonder zichtbaar te zijn. Goed, zo’n strapless beha is niet hetzelfde als een top dragen zonder beha, maar in elk geval is ze dan die ontsierende behabandjes kwijt.

Kate Upton wil kleinere borsten

Kate Upton houdt van zichzelf – en jij?

Gelukkig beseft Kate Upton ondanks de praktische problemen die haar grote cupmaat met zich meebrengt wel dat het allerbelangrijkste is dat je jezelf accepteert zoals je bent. In The Sun zei ze namelijk ook dat ze trots is op haar lichaam en dat ze zich over het algemeen lekker in haar vel voelt. “Dat is een belangrijke boodschap voor jonge meisjes, houd van jezelf,” zei ze.

Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Welke cupmaat je ook hebt, je borsten zijn iets om trots op te zijn. Laat ze dus liever van hun mooiste kant zien dan te wensen dat je een andere cupmaat had. Een beha in de juiste maat en in een model dat jouw vormen flatteert helpt daarbij. Zulke beha’s vind je bijvoorbeeld bij Grote Cupmaten.

Meer over dit onderwerp