LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Karlie Kloss weg bij Victoria’s Secret

Karlie Kloss weg bij Victoria's Secret

Na een succesvol jaar en met een druk jaar voor de boeg heeft supermodel Karlie Kloss besloten haar werk als Victoria’s Secret Angel neer te leggen. Afgelopen december was dus de laatste keer dat ze voor het Amerikaanse lingeriemerk de catwalk betrad.

Karlie Kloss werkte vier jaar voor Victoria’s Secret, waarvan twee jaar officieel als Angel. Daarnaast heeft ze nog veel andere opdrachten. Zo is ze bijvoorbeeld het nieuwste gezicht van L’Oréal Paris. Maar ze duikt ook in zoveel andere campagnes op, dat ze bijna niet uit de bladen en van tv is weg te slaan. Niet voor niets werd ze door People in 2014 uitgeroepen tot model van het jaar.

Haar vele werk is echter niet de enige reden waarom Karlie Kloss het dit jaar zo druk heeft. Het model kondigde namelijk onlangs aan dat ze komend najaar een studie gaat volgen aan de universiteit van New York. Bovendien wil ze zich op andere ‘zakelijke mogelijkheden’ richten.

Victoria’s Secret gaat Karlie Kloss missen

Het vertrek van Karlie Kloss als Angels heeft dus, volgens het model zelf, niks te maken met geruchten dat haar vriendje haar daartoe gedwongen zou hebben. De New York Post suggereerde dat Joshua Kushner, die Karlie ontmoette in 2012, het niet zo leuk zou vinden dat iedereen het halfnaakte lichaam van zijn vriendin kon bewonderen.

Bij Victoria’s Secret vinden ze het erg jammer dat Karlie Kloss weggaat. “Ze is, zonder twijfel, een van de beste modellen ooit. Maar ze is een nog beter persoon. Karlie Kloss zal voor mij altijd een engel zijn,” zei Ed Razek, de topman van het merk in een reactie op het nieuws van haar vertrek.

Meer over dit onderwerp