LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Kanten lingerie is de trend voor dit najaar

Kanten lingerie is de trend voor dit najaar

We hebben vorige week nog even lekker na kunnen genieten van de zomer, maar intussen is de herfst toch echt begonnen. En dat betekent dat we onze garderobe weer langzaam aan lagere temperaturen aanpassen. Ook als het om lingerie gaat. Vanuit Parijs bereikte ons het nieuws dat kanten lingerie dit jaar helemaal hot is.

De één is er gek op, de ander heeft er een bloedhekel aan, maar als we de berichten uit modestad Parijs mogen geloven, is het dit jaar niet uit het modebeeld weg te denken: kanten lingerie. Op veel catwalks verschenen namelijk lingeriesetjes gemaakt van dit materiaal.

Kanten lingerie in vele variaties

Gelukkig zijn er ook met kant heel veel verschillende variaties in looks mogelijk. Ook dat bleek in de diverse lingerieshows. Sommige designers gingen voor subtiele kanten details, andere pakten het wat gedurfder aan, met setjes die helemaal uit kant bestaan.

Ook op het gebied van kleur is er veel mogelijk bij kanten lingerie. De tijd dat kanten lingerie of setjes met kanten details voornamelijk zwart of wit waren, lijkt definitief voorbij. Er kwamen lingeriesetjes in alle kleuren van de regenboog voorbij, tot kanten lingerie voorzien van een bloemenprint aan toe. De kleuren die een hoofdrol lijken te spelen in de Parijse lingeriecollecties voor het najaar van 2014, zijn paars en oranje.

Zonde om te verstoppen?

Nee, wees maar niet bang, we hebben het niet over de kleur oranje die wordt geassocieerd met voetbalsupporters, maar met een wat warmer, donkerder oranje dat doet denken aan de kleur van een dadelpruim. Ook voor paars geldt dat het om de donkerder, warmer variant gaat en niet om felle of lila-achtige tinten.

In combinatie met het eveneens populaire beige leveren deze warme tinten een mooie, elegante najaarslook op. Het is eigenlijk bijna zonde om lingerie die er zo mooi uitziet onder je kleding te verstoppen!

Kanten lingerie is de trend voor dit najaar

Bron: Closermag.fr / Beeld: Dollar Photo Club

Meer over dit onderwerp