LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Hoog uitgesneden onderbroek wordt weer hip

Hoog uitgesneden onderbroek

De hoog uitgesneden onderbroek was een waar fenomeen in de jaren tachtig, net als hoog uitgesneden badpakken, bikinislips en body’s. En wij voorspellen dat die oude trend een nieuw leven zal krijgen. Met dank aan de nieuwste trend op Instagram: de thigh brow.

Twee jaar geleden was het helemaal hot om een zogenaamde thigh gap te hebben, waarmee bedoeld werd dat je dijen zo dun moesten zijn dat ze elkaar niet raakten. Gelukkig is die trend weer overgewaaid. Inmiddels hebben we er blijkbaar de thigh brow voor teruggekregen.

Voor wie niet weet wat een thigh brow is: zoek even op Instagram of Twitter naar de hashtag #thighbrow. Je zult een hoop foto’s van celebs tegenkomen die trots de vouw laten zien die ontstaat tussen je dijbeen en je torso als je knielt, je been optrekt of met gekruiste benen zit. Juist ja, die hebben we dus allemaal. Maar hoe meer vet je op je dijen hebt, hoe beter hij te zien is.

Thigh brow in hoog uitgesneden onderbroek

Hoog uitgesneden onderbroek

Gaan we er dankzij de thigh brow weer zo bij lopen tijdens het sporten?

Op zich is dat wel een verademing, na de ongezond ogende, ultra dunne beentjes die voor de thigh gap nodig waren. Maar je kunt je ook afvragen waarom van een doodnormaal fenomeen ineens weer een hype gemaakt moet worden.

In elk geval, als je een thigh brow wilt showen, is een hoog uitgesneden onderbroek, bikinislip of badpak natuurlijk een vereiste. Vandaar dat wij dus een comeback van hoog uitgesneden lingerie-items voorzien…

Wat vind jij van de thigh brow? Praat mee op Facebook!

Meer over dit onderwerp