LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Grote Maten

5 tips voor plus size lingerie

Als vrouw met een maatje meer wil je natuurlijk ook mooi gekleed je dagen door. Lingerie is daarbij essentieel; het zorgt voor steun en geeft je meer zelfvertrouwen. In sommige winkels is het voor deze vrouwen soms lastig een setje te vinden dat goed past en daarnaast niet het uiterlijk heeft van het ondergoed van je grootmoeder. Lingerie Nieuws geeft plus size vrouwen in dit artikel tips voor het beste ondergoed.

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

Wacoal SS16: een voorproefje van de nieuwste lingerie!

Ben jij nu al benieuwd welke lingerie en zwemkleding je volgend jaar zomer kunt verwachten in je favoriete lingeriewinkel? Lingerie Nieuws kreeg een sneak preview van de collecties van één van de grootste lingeriefabrikanten tijdens het Wacoal SS16 Event. En natuurlijk laten we jou daarvan meegenieten!

jun 2015 - Geen reacties Lees verder

LACE Design komt met eigen badmodelijn

Op zoek naar een bikini in een grote cupmaat? Dan kon je al terecht bij LACE, voor badmode van andere merken. Maar nu heeft het Scandinavische merk onder de naam LACE Design ook zijn eigen badmodelijn gelanceerd.

mei 2015 - Geen reacties Lees verder

Weg met de beugel-BH…?

Als je grote borsten hebt, kan een beugel-BH heel vervelend zitten. De beugles graven zich in je huid in, of prikken onder je oksels. Maar een beugel-BH geeft vaak wel de beste ondersteuning… Dilemma! Een dilemma dat Trusst Lingerie voor je wil gaan oplossen.

apr 2015 - Geen reacties Lees verder

Maatje meer verkoopt meer lingerie

Lingeriewinkels die meer lingerie willen verkopen, doen er goed aan modellen met een maatje meer te gebruiken in hun reclame-uitingen. Zeker als die modellen bruin haar hebben.

mrt 2015 - Geen reacties Lees verder

Lingeriemerk maakt winst zonder Photoshop

In januari van dit jaar besloot lingeriemerk American Eagle om te stoppen met het fotoshoppen van hun lingeriemodellen. En dat legde het merk zeker geen windeieren: de klanten stroomden toe.

nov 2014 - Geen reacties Lees verder

Kate Upton wil kleinere borsten

Er zijn vrouwen die maar wat graag de borsten van Kate Upton zouden willen hebben, maar zelf zou ze graag een maatje minder willen hebben. “Ik wil ook wel eens een top met spaghettibandjes dragen zonder beha.”

apr 2014 - Geen reacties Lees verder

PrimaDonna lanceert badmode 2014

Foto: D. Sharon Pruitt, cc via Flickr Hoewel het nog maar januari is en het de komende dagen alleen maar kouder wordt, kunnen we in dit jaargetijde ook genieten van de presentaties van de badmode van 2014. En daar zit veel leuks tussen, ook als je een maatje meer hebt. Zoek jij een leuke bikini […]

jan 2014 - Geen reacties Lees verder

Modellen Grote-cupmaten bekend

De winnaars van de Grote-cupmaten modellenwedstrijd zijn bekend! De afgelopen weken kon iedereen uit negen dames zijn of haar favoriet kiezen. Daaruit zijn drie winnaars naar voren gekomen: Anastasiya, Babette en Saskia. Gefeliciteerd, dames! Grote-cupmaten organiseerde de wedstrijd, waarvoor iedere vrouw met een van nature grote cupmaat en veel zelfvertrouwen zich in kon schrijven, dit […]

nov 2013 - Geen reacties Lees verder

Grotere cupmaat? Eet fastfood!

De Nederlandse vrouw krijgt gemiddeld een steeds grotere cupmaat. Volgens het AD hebben meisjes op steeds jongere leeftijd cup D en is de verkoop van beha’s in de cupmaten E en F de laatste jaren explosief gestegen. De reden? Fastfood en de pil. Dames die een grotere cupmaat willen kunnen dus hun push-up beha en […]

nov 2013 - Geen reacties Lees verder

Grote-Cupmaten doet fotoshoot met echte vrouwen

In augustus schreven we al over de zoektocht van website Grote-Cupmaten naar echte vrouwen die het gezicht van de site wilden worden. Intussen is de fotoshoot achter de rug, en kan iedereen stemmen op de eerste negen geselecteerde modellen. De fotoshoot voor Grote-Cupmaten werd afgelopen zondag gehouden en was een groot succes. Peter en Ivar, […]

nov 2013 - Geen reacties Lees verder